Antena 3 CNN Life Portofelele de damă: Sfaturi pentru a atrage banii și abundența

Portofelele de damă: Sfaturi pentru a atrage banii și abundența

portofel
Ce caracteristici trebuie să aibă portofelele pentru a atrage banii. Sursă foto: marelbo.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Aug 2024   •   09:36

Cauți metode prin care să atragi banii și abundența în viața ta? Dacă ai un job bun, la care muncești cu dedicare, de ce nu ai vrea să câștigi mai mult? Nu îți vom propune să intri într-un sistem de vânzări piramidale, însă vei putea citi în acest articol despre practici Feng Shui care ar putea face banii să se lipească mai ușor de tine.

Specialiștii spun că trebuie să respecți banii pentru a-i atrage, să alegi portofele piele naturală damă și să ai grijă cum le aranjezi. Află mai multe din rândurile ce urmează!

Ce caracteristici trebuie să aibă portofelele pentru a atrage banii?

Dacă ai un portofel jerpelit, cojit sau decolorat, fă bine și aruncă-l! Nu trebuie să fii expert în Feng Shui să spui că nu este bine să umbli cu el în geantă. Orice regulă de modă și eleganță feminină își poate spune că este de bun simț să ai un portofel stilat, de calitate, eventual care să se asorteze cu geanta sau să aibă culoarea ta preferată. Nu îți va fi jenă să scoți din el cardul, bancnotele sau să colectezi mărunțișul primit ca rest.

Portofelele din piele naturală de calitate de la Marelbo sunt produse autentice românești, de la un producător de tradiție în Bucovina. Sunt create pentru femeia modernă, emanând eleganță și rafinament. Sunt accesorii funcționale, cu multe compartimente.

Dacă te întrebi ce ai putea să depozitezi în astfel de portofele, trebuie să știi că sunt încăpătoare și că au spații pentru carduri de diferite dimensiuni, pentru bancnote și monede, împiedicând răspândirea acestora din urmă prin toată geanta. Dimensiunile portofelului îl fac suficient de spațios pentru necesitățile zilnice.

Sunt adecvate ca mărime și pentru poșetele mari, dar și pentru cele mai mici și delicate. Logo-ul discret embosat adaugă un detaliu subtil de brand, iar fermoarul securizat asigură protecția obiectelor personale. Interiorul este realizat dintr-o combinație de material textil și piele naturală, oferind atât durabilitate, cât și un aspect rafinat.

Portofelele Marelbo sunt perfecte pentru a fi dăruite drept cadou. Prietena cea mai bună, mama sau fiica ta vor aprecia cu siguranță un portofel stilat. Verifică perioadele de reduceri ale producătorului și alege mai multe exemplare, pentru femeile dragi din viața ta.

Ce nuanțe de portofele atrag abundența, potrivit principiilor Feng Shui?

Dacă vrei să folosești puterea Feng Shui pentru a atrage bogăția, culoarea portofelului este foarte importantă. La Marelbo poți alege dintr-o gamă largă de nuanțe de piele naturală. Clasicul portofel negru este, pe cât de popular, pe atât de puternic în a atrage bogăția, așa că, dacă vrei ceva elegant și mereu la modă, optează pentru un portofel pe care accesoriile argintii sau aurii sunt foarte vizibile.

Oranjul, cu energia focului și a pământului, este o nuanță de portofel pe care îl poți folosi ca aliat în atragerea banilor. Nu același lucru spun specialiștii Feng Shui despre albastru, care semnifică apa și curgerea ei, deci ce intră în portofel va ieși la fel de ușor.

Maroul este foarte sigur pentru a economisi, verdele atrage oportunități și se recomandă antreprenorilor. Sunt benefice nuanțele de galben, în timp ce roșu, în filosofia chineză, îți pune banii pe foc. Rozul nu atrage banii, dar te-ar putea ajuta să îți găsești partenerul de viață.

Ce nu trebuie să lipsească din portofele?

În primul rând, din portofele nu trebuie să lipsească ordinea și curățenia. Așază îngrijit cardurile, bancnotele cu fața personajului în sus, în ordinea valorilor. Evită să păstrezi bonuri vechi de casă, hârtiuțe jerpelite, ambalaje de bomboane. Cu cât portofelul este mai încăpător și mai ordonat, cu atât va atrage mai multă abundență. Dacă spațiile sunt mici și înghesuite, fluxul banilor este îngreunat.

Într-un portofel cu mai multe compartimente, poți păstra într-unul dintre sectoarele sale trei bănuți legați cu o ață roșie. Este un charm chinezesc cu putere în filosofia Feng Shui. Unele persoane spun că așezarea de foi de dafin în portofel, datorită asemănării lor cu bancnotele, aduce noroc, însă nu recomandăm această practică, deoarece produce mizerie, de îndată ce frunzele casante se rup în bucățele mici.

Încearcă mai bine cu o piatră prețioasă, din următoarele tipuri: jad, smarald, turmalină verde, peridot, malachit, calcit sau aventurin. Majoritatea sunt cristale verzi și îl poți alege pe cel mai potrivit și în funcție de zodia ta.

Portofelele de damă sunt accesorii practice și stilate, însă pot juca un rol important în atragerea banilor și abundenței în viața ta, conform principiilor Feng Shui. Alegerea unui portofel din piele naturală de calitate, cum sunt cele de la Marelbo, îți asigură un produs durabil și elegant, respectând în același timp energia pozitivă necesară pentru atragerea prosperității. Este esențial să menții portofelul ordonat și curat, să alegi culori favorabile și să integrezi elemente aducătoare de noroc, cum ar fi cristalele sau amuletele chinezești. Astfel, pe de o parte vei emana eleganță și rafinament, iar pe de altă parte, vei și crea un flux pozitiv pentru abundența financiară.

 

 

 

×
Subiecte în articol: advertorial
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close