Antena 3 CNN Life Pe 8 Martie, bărbații spun cele mai gogonate minciuni. Un psiholog explică de ce

Pe 8 Martie, bărbații spun cele mai gogonate minciuni. Un psiholog explică de ce

o_1c80k1jv51t55ipkbmtman1vj18.jpg
07 Mar 2018   •   18:17

Bărbații spun cele mai mult minciuni pe 8 Martie, susține psihologul Cezar Laurențiu Cioc. “Doar pe tine o să te iubesc mereu!”, “Eu nu sunt precum ceilalți bărbați!”, “Nici n-am să mă uit vreodată la alte femei!”, “Niciodată n-o să fiu interesat de altcineva!” – astfel de declarații le “servesc” bărbații iubitelor, soțiilor sau amantelor, în special de ziua lor. Ziua de 8 Martie este cea în care bărbații fac promisiuni multe și fără conținut, iar femeile sunt mai dispuse să le creadă.

De 8 Martie, cele mai importante instrumente cu care bărbații cuceresc și conving femeile nu sunt, așa cum ar trebui, faptele, ci promisiunile. Ca să obțină de la ele ce doresc, folosesc cuvinte meșteșugite pentru a le demonstra că iubirea lor e veșnică și pentru a le convinge că sunt diferiți față de alți bărbați și nu le vor părăsi niciodată. Altfel spus, au învățat pe ce butoane să apese pentru a stimula bunăvoința femeilor și a le determina să-i primească în viața și în patul lor.

De ce fac bărbații asta? Pentru că au constatat, în timp, că asta e formula câștigătoare. Cei care mint cu lejeritate sau fac promisiuni grandioase vor avea mereu un succes mai mare în interacțiunea cu femeile decât bărbații care spun adevărul gol-goluț, scrie libertatea.ro.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close