Antena 3 CNN Life Părinții au găsit-o leșinată de ziua ei. Doctorii au spus că nu mai are nicio şansă, dar sora ei a făcut-o bine în mod miraculos

Părinții au găsit-o leșinată de ziua ei. Doctorii au spus că nu mai are nicio şansă, dar sora ei a făcut-o bine în mod miraculos

o_1ba4ler3vl5p1p46rfp11nss4d.png
01 Mar 2017   •   12:09

Poppy Smith, cea mai mică fetiță din familie, suferea de leziuni pe creier la cea de-a doua sa aniversare. Familia nu avea nicio speranță că va supraviețui după ce medicii au evaluat-o, dar într-o zi, sora ei mai mare a făcut un simplu gest iubitor care a declanșat în micuță o schimbare care i-a salvat viața, potrivit stiri.rol.ro.

Poppy se născuse cu multe probleme de sănătate, se născuse prematur și când a fost externată cântărea doar 1,8 kilograme. Totodată, medicii au diagnosticat-o cu sindromul Moebius, o boală care afectează controlul asupra mușchilor feței. Se părea că norocul nu era de partea celei mici.

Într-o zi, chiar de ziua ei, părinții au descoperit-o zăcând pe jos, orice i-ar fi făcut ea nu se trezea. După ce au adus-o la spital li s-a zis că suferea de leziuni pe creier din cauza lipsei de oxigen și că era posibil să nu supraviețuiască.

Într-o dimineață, în timp ce toată familia o vizita, sora sa mai mare a decis să o pupe pe surioara ei pe burtică. Reacția care a venit imediat după ce ea a făcut acest gest i-a uimit și pe medici și pe membri familiei.


sursa foto:stiri.rol.ro

Poppy a început să răspundă la stimuli, o zi mai târziu și-a recăpătat funcțiile normale ale corpului, iar 8 săptămâni de la pupicul salvator ea s-a recuperat complet!

×
Subiecte în articol: poveste virala
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close