Antena 3 CNN Life Ce obiecte nu ar trebui să atingi când ajungi într-o cameră de hotel. Un expert din industria hotelieră îi avertizează pe turiști

Ce obiecte nu ar trebui să atingi când ajungi într-o cameră de hotel. Un expert din industria hotelieră îi avertizează pe turiști

Redacția Antena 3 CNN
1 minut de citit Publicat la 21:13 26 Mai 2023 Modificat la 21:13 26 Mai 2023
camera hotel
Ce obiecte nu ar trebui să atingi când ajungi într-o cameră de hotel. Un expert din industria hotelieră îi avertizează pe turiști Sursa foto: Getty Images I luchunyu

Atunci când ne cazăm într-un hotel în timpul vacanțelor, există numeroase avantaje, cum ar fi scăparea de griji zilnice, camerele frumoase și paturile mari pe care le putem găsi.

Totuși, există și câteva dezavantaje.

Un expert în industria turismului a avertizat că, în timpul șederii într-un hotel, cel mai probabil vom atinge "obiectul cel mai murdar" fără să ne dăm seama.

Prin urmare, poate fi o idee bună să aveți la voi câteva șervețele antibacteriene în timpul vacanței de vară.

Citește șiAirbnb a creat o secțiune specială, pentru super-bogați. Cu cât se închiriază casele de lux

Potrivit lui Anton Radchenko, expert în turism și fondator al AirAdvisor, unul dintre cele mai murdare obiecte dintr-o cameră de hotel este, de fapt, telecomanda televizorului. Acest lucru pare logic atunci când ne gândim mai atent la situație.

"La sosirea de la aeroport, camerele de hotel pot părea curate, dar există mai multe obiecte și zone care pot fi considerate murdare și care adăpostesc bacterii și germeni dăunători la care trebuie să fii atent, cum ar fi telecomanda televizorului”, a spus Anton.

Este frecvent atins de diferiți oaspeți și rar este dezinfectat

"Puteți încerca să vă dezinfectați sau să aruncați o pungă de plastic transparentă peste el pentru a evita contactul direct”, adaugă acesta.

"Un alt element care nu este curățat în general între un oaspete și altul este telefonul, asta s-ar putea face cu o curățare bună înainte de a-l atinge. Puteți încerca, de asemenea, să utilizați funcția difuzor pentru a evita atingerea feței și să vă spălați pe mâini imediat după utilizare”, mai spune el.

Din fericire, o ștergere rapidă a ambelor dispozitive ar trebui să le curățe rapid. Apoi, vă puteți bucura din nou de vacanță.

Anton nu este singura persoană care împărtășește secretele murdare ale industriei ospitalității.

Însoțitoarea de zbor Kat Kamalani i-a îndemnat pe britanici să nu bea niciodată din paharele de sticlă rămase în camera de hotel.

De obicei le vei găsi lângă chiuvetă sau ceainic sau aparatul de cafea. Cei mai mulți dintre noi le-am umple pur și simplu cu apă înainte de a sorbit fără a sta pe gânduri.

×
x close