Antena 3 CNN Life Oamenii sunt uimiți de vârsta pe care o are miliardarul Larry Ellison. O fostă angajată i-a dezvăluit secretele

Oamenii sunt uimiți de vârsta pe care o are miliardarul Larry Ellison. O fostă angajată i-a dezvăluit secretele

barbat care vorbeste la microfon
Larry Ellison a împlinit 80 de ani în luna august FOTO: Getty Images
de D.C.    |    17 Sep 2024   •   11:27

Oamenii care află ce vârstă are miliardarul Larry Ellison, cofondatorul Oracle, sunt uluiți și, în același timp, își exprimă admirația. Arată mult mai tânăr decât vârsta pe care o are și până și fanaticul anti-îmbătrânire Bryan Johnson a remarcat acest lucru.

Larry Ellison a împlinit în luna august 80 de ani, dar arată cu cel puțin 20 de ani mai tânăr, aparent fără a face nimic în mod special.

„Ellison, acum în vârstă de 80 de ani, face o treabă foarte bună în gestionarea îmbătrânirii biologice”, a scris Johnson pe X.

Antreprenorul biotehnologic Bryan Johnson este cunoscut pentru eforturile sale extrem de costisitoare de a-și prelungi durata de viață și de a arăta mai tânăr. La un moment dat, Johnson, în vârstă de 47 de ani, a urmat o intervenție de schimb de sânge trigenerațional cu fiul lui, Talmage, care avea 17 ani la acea vreme, și cu tatăl său, Richard, pe atunci în vârstă de 70 de ani, pentru a încetini procesele de îmbătrânire ale lui și ale tatălui său.

În 2018, Gina Smith, fosta șefă a unuia dintre startup-urile lui Larry Ellison, a spus că aspectul său mai tânăr se datorează exercițiilor fizice și dietei atente, potrivit Business Insider.

Ea a spus că Ellison se antrena câteva ore pe zi în perioada în care a lucrat cu el, între anii 1990 și 2000.

„Nu a băut niciodată altceva decât ceai verde și apă”, a spus Smith. Cât despre dietă, aceasta a spus că Ellison mănâncă doar legume, pește și fructe.

Pe rețelele sociale, unii utilizatori s-au întrebat dacă Ellison a suferit vreo intervenție estetică pentru a-și menține aspectul tineresc, dar mulți au spus că operațiile ajută până la un punct.

„Acest tip are 80 de ani? Nu arată, chirurgia plastică nu poate face atât de multe, iar el nu se mișcă ca un bătrân de 80 de ani. Tipul ăsta pare mai degrabă de 50 de ani”, a scris un utilizator de pe X.

Ellison, care are o avere de 174 de miliarde de dolari conform indicelui Bloomberg Billionaires, a donat multe milioane pentru cercetarea antiîmbătrânire.

 

×
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close