Antena 3 CNN Life Oameni Toată lumea îi privea cu milă copilul. Indignată, mama fetiței a luat atitudine. Ce mesaj le-a transmis curioșilor

Toată lumea îi privea cu milă copilul. Indignată, mama fetiței a luat atitudine. Ce mesaj le-a transmis curioșilor

copilaaaa.jpg
Foto: Instagram
08 Mar 2016   •   10:58

În ciuda surâsului ei superb, micuța Charlie se confruntă cu o gravă problemă de sănătate. Din păcate, ea atrage privirile pline de milă ale celor care o văd în locurile publice din cauza angiomului de care suferă și care este poziționat în zona feței.

Mama copilei, Katie Crenshaw, a decis să ia atitudine și să-i pună la punct pe cei care o privesc cu milă pe micuță: „Angiomul de care suferă spune la fel de mult despre ea cât spune o aluniță de pe fața oricărei alte persoane”.

„Noi suntem genul de oameni care nu pun accent pe culoarea pielii unei persoane sau a modului în care arată. Charlie e așa cum e și asta e frumusețea ei. Nu am o problemă în a le povesti oamenilor despre problema lui Charlie, dar să insistăm asupra modului în care viața ei va fi afectată... Nu, mulțumesc, nu văd de ce aș face asta. Fetița mea are un surâs minunat și niște ochișori superbi.”

Femeia speră să schimbe, pe cât posibil, mentalitatea oamenilor din jurul ei. „Văd cum oamenii o privesc cu milă pe fetița mea. În loc să facă asta, aș prefera să încerce să o cunoască pe adevărata Charlie”, a spus femeia, potrivit 7sur7.be.

Din fericire, malformația de care suferă Charlie nu este canceroasă.


×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close