Antena 3 CNN Life Oameni Secretul unei căsnicii de 76 de ani. „Să duci o viață decentă, să te comporți bine și să fii recunoscător"

Secretul unei căsnicii de 76 de ani. „Să duci o viață decentă, să te comporți bine și să fii recunoscător"

old.jpg
Foto: Free Images
03 Dec 2015   •   15:33

Margaret și Allan Little au fost sărbătoriți în 12 noiembrie la Meadows Lakeshore Senior Community din Nashville cu ocazia celei de-a 76-a aniversări a căsătoriei. Fiecare din cei doi soți și-a sărbătorit în acest an și centenarul, informează joi 7sur7.be.

Înconjurat de prieteni, Allan a suflat în cele 100 de lumânări, la câteva luni după ce soția sa a devenit centenară (în august). "Nu am văzut niciodată atât de multe flori la o petrecere", a spus Margaret.

Răspunzând la o întrebare despre secretul iubirii care durează, ea a spus că trebuie "să duci o viață decentă, să te comporți bine și să fii recunoscător". Allan și Margaret s-au întâlnit la biserică în tinerețe și au început să se iasă împreună când erau la gimnaziu, la 16-17 ani. "Am făcut mereu tot ce am putut să am grijă de Margaret și de mine. Ca să o tratez pe Margaret cu tot respectul pe care îl merită", arată Allan, adăugând că nu s-a gândit niciodată că va trăi atât de mult.

×
Subiecte în articol: centenar
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close