Antena 3 CNN Life Oameni "Să te rogi ca cineva să te salveze este ca şi cum te-ai ruga ca acea persoană să moară". Povestea de dragoste a omului căruia i s-a dat a doua şansă la viaţă

"Să te rogi ca cineva să te salveze este ca şi cum te-ai ruga ca acea persoană să moară". Povestea de dragoste a omului căruia i s-a dat a doua şansă la viaţă

"Să te rogi ca cineva să te salveze este ca şi cum te-ai ruga ca acea persoană să moară". Povestea de dragoste a omului căruia i s-a dat a doua şansă la viaţă
Foto: Facebook
18 Feb 2013   •   09:27

Un transplant de inimă a dus la o poveste de iubire mai puţin obişnuită, demnă de un scenariu de film. După ce a primit o nouă inimă, un american a întâlnit-o pe sora donatorului care, de dincolo de moarte, îi salvase viaţa. A fost o dragoste reciprocă la prima vedere iar cei doi formează acum o familie unită şi prin amintirea celui dispărut.

Lui Erin Roberts îi place să asculte, din când în când, cum bate inima logodnicului ei, Connor Rabinowitz. Este chiar inima fratelui ei, Kellen, care, acum aproape opt ani, i-a salvat viaţa lui Connor. "Este ceva nepreţuit să ştii că o parte din cineva pe care l-ai iubit atât poate să continue să existe şi, mai mult de atât, să constituie forţa vitală a unei alte persoane."

În 2005, Connor era vedeta echipei de baseball din şcoala sa. Viaţa i s-a schimbat în ziua în care medicii i-au găsit o gravă afecţiune cardiacă. Doar un transplant de inimă îl mai putea salva. "Să te rogi ca să te salveze cineva este ca şi cum te-ai ruga ca acea persoană să moară" spune Connor.

Aşteptarea a luat sfârşit în martie 2005, când un tânăr şofer de camion pe nume Kellen Roberts a murit pe loc într-un accident. Inima sa i-a dat lui Connor o nouă viaţă. Restabilit, bărbatul a dorit să-şi exprime recunoştinţa faţă de familia lui Roberts. Aşa a întâlnit-o pe sora acestuia. A fost dragoste la prima vedere: amândoi au ştiut că au găsit iubirea vieţii lor.

Iubirea celor doi este, pentru unii, ciudată, dar Connor spune că nu a făcut decât să urmeze ce-i spunea noua lui inimă. Transplantul care i-a salvat viaţa i-a dăruit şi o nouă meserie: el s-a calficat ca tehnician medical, iar îngrijirea bolnavilor a devenit pasiunea vieţii sale.

Foto: Kellen Roberts







×
Subiecte în articol: poveste de dragoste
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close