Antena 3 CNN Life Oameni O fetiță de numai trei ani și-a salvat tatăl de la moarte. Ce a făcut copilul este de-a dreptul impresionant 

O fetiță de numai trei ani și-a salvat tatăl de la moarte. Ce a făcut copilul este de-a dreptul impresionant 

o_1cj3ess4cgolci11pajg5t5ul8.jpg
27 Iul 2018   •   12:28

În timp ce Devon Mccabe lucra în postul ei de asistentă medicală într-o zi, a primit un apel neașteptat de la fiica ei de trei ani, Molly. Soțul ei a suferise un accident cerebral vascular, iar medicii spun că apelul copilului i-a salvat salvat viața bărbatului, povestește Devon pentru CBS News. 

Devon, care este asistentă medicală pentru departamentul de neurochirurgie, a trebuit să lucreze de 4 Iulie. Așa că, chiar dacă era o sărbătoare națională în SUA, ea a trebuit să își ia rămas bun de la Trevor, soțul ei, Molly și fiica lor de aproape doi ani, Maggie și s-a dus la Spitalul Winchester pentru muncă. Câteva ore mai târziu, ea spune că a ratat un apel pe Facetime de la Trevor dar nu i-a dat mare importanță. La puțin timp după aceea a primit un alt apel Facetime. "Odată ce am răspuns, știam că ceva oribil se întâmpla", spune ea pentru CBS News. "La telefon era fetița mea de 3 ani care plângea, suspina și spunea: „Tati, tati. Uită-te la tati, ceva se întamplă cu tati. "Molly a întors telefonul spre Trevor, care era răsturnat pe podea în camera de zi, fără să poată vorbi sau să se miște.” 

Chiar înainte de incident Devon spune că soțul ei spăla un castron pentru a le pune copiilor niște cereale. "Soțul meu a auzit un zgomot puternic și a crezut că este chiuveta. A închis-o și apoi și-a dat seama că nu era chiuveta iar sunetul era în capul lui", spune Devon. În acel moment bărbatul a încercat să își apeleze soția, însă a fost prea târziu, a căzut la pământ. 

Atunci, fetița a luat telefonul, care rămăsese deblocat de Trevor și și-a apelat mama. Devon spune că Molly ar fi învățat cum să folosească Facetime pentru că deseori își suna bunicii în acest fel. "Cred că a văzut aceste mișcări, ne-a urmărit de nenumărate ori pe telefon și a știut cum să apeleze", spune mama. 

Trevor a fost dus de urgență la Spitalul Winchester. Medicii au concluzionat că a suferit o ocluzie arterială bazilară, o formă de accident cerebral vascular acut care este adesea fatal. El a fost transferat apoi la spitalul Inova Fairfax, unde a suferit o craniectomie, o procedură de scădere a presiunii din creier. Apoi a primit o a două operație pe inima. „85% din persoanele cu acest tip de accident vascular cerebral nu supraviețuiesc, iar cei care o fac rămân în mod normal într-o stare vegetativă”, povestește Devon. 

Trevor este acum în recuperare  dar el nu este singurul care are nevoie de ajutor. Mama spune că Molly va vedea  un consilier din cauza a ceea ce a văzut atunci când tatăl ei a avut accidentul. "Ea a suferit o traumă. ÎI este frică că îl va vedea iar căzut la pământ”, spune Devon. Pentru a sărbători acțiunea eroică a lui Molly, părinții i-au dat o petrecere de super-eroi. Ei spun că fetița de 3 ani este cu adevărat super-eroul lor. 

Medicii spun că va fi un drum lung, dar tatăl va avea o recuperare completă. Multumită lui Molly, întreaga familie poate avea o lungă viață împreună. 

Sursă: CBS

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close