Antena 3 CNN Life Oameni O chelneriţă a scris un mesaj pe un bon. Două ore mai târziu, când a deschis Facebook, era să leşine de emoţie

O chelneriţă a scris un mesaj pe un bon. Două ore mai târziu, când a deschis Facebook, era să leşine de emoţie

gest1.png
Foto: viralthread.com
28 Sep 2015   •   11:39

Tim Young si Paul Hullings, doi pompieri din New Jersey, au mers într-o dimineaţă într-o cafenea pentru a lua micul dejun. Erau extrem de obosiţi, după o tură de 12 ore plină de evenimente.

Chelnerita care i-a servit în acea zi, Liz Woodward, i-a auzit pe cei doi pompieri discutand despre tura obositoare pe care o avusesera şi a decis să le facă o surpriză.

În momentul in care Tim si Paul au mers sa plateasca, au ramas surprinsi. In loc sa primeasca nota de plata, au primit acest mesaj.

Azi fac eu cinste cu micul dejun. Va multumesc pentru ca salvati oamenii care au nevoie de ajutor si pentru ca voi alergati spre locurile din care altii alearga sa iasa”.

Emotionati, i-au multumit chelneriţei pentru gestul ei minunat. Tim a relatat acesta intamplare pe pagina sa de Facebook:

“Un gest atat de nobil si de distinct. Va recomand sa mergeti la cafeneaua lui Liz si Daca se intampla ca ea sa va serveasca, lasati-i un bacsis mare”.

Povestea nu se termina însă aici. Pompierii au aflat ca tatal lui Liz, Steve, este cvadriplegic si este paralizat de 5 ani. Liz a fondat in iarna, o pagina speciala pentru a strange bani suficienti achizitionarii unui automobil special pentru persoanele cu handicap. Tim si-a mobilizat prietenii de pe Facebook sa faca donatii in contul lui Liz:

În doar cateva zile, ea a strans suma de $70,000 – cu mult mai mult decat cei $17,000 de care ea avea nevoie. 


Sursă: viralthread.com

 

 

×
Subiecte în articol: pompieri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close