Antena 3 CNN Life Oameni "Fiecare cicatrice spune o poveste". Măsura radicală luată de această tânără ruşinată de corpul ei

"Fiecare cicatrice spune o poveste". Măsura radicală luată de această tânără ruşinată de corpul ei

1104-1l7vsvd.JPG
Foto:facebook.com/mindsetforlifeltd
24 Iul 2015   •   21:25

O tânără din Londra, în vârstă de 21 de ani, a luat decizia de a posta pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare într-un costum de baie, dându-le peste nas celor care până acum au respins-o din cauza semnelor rămase pe corpul ei de la numeroasele intervenţii chirurgicale suferite.

Michelle Elman, care suferă de o boală numită Hidrocefalie, a vorbit pentru independent.co.uk despre cele 15 operaţii suferite de-a lungul vieţii şi care i-au lăsat urme vizibile pe corp.

Ea a povestit că, deşi a depăşit momente critice, cicatricile sunt cele care o afectează cel mai mult.

"De mulţi ani mă aşez în faţa calculatorului şi tastez următoarea întrebare pe Google: Cum să îi spun iubitului meu despre cicatricile de pe corpul meu? Nu am găsit nimic până acum. Nimeni nu vorbeşte despre asta", a spus tânăra.

Pentru a schimba asta, Michelle a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare în costum de baie în două piese, expunându-şi astfel abdomenul ce poartă semnele celor 15 intervenţii chirurgicale.

Michelle Elman încearcă astfel să îi convingă pe cei cu suferinţe similare să îşi descopere corpul şi să ajungă să îl iubească, în pofida mesajelor răutăcioase venite din partea celor care nu ştiu că fiecare cicatrice înseamnă o victorie cu viaţa.

 
PEOPLE WITH SCARS CAN'T WEAR BIKINISThis is what I have believed for the last 21 years of my life and when asked in...

Posted by Michelle Elman on 17 Iulie 2015

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close