Antena 3 CNN Life Oameni Eroul Zilei. Supereroul care ajută copiii cu probleme

Eroul Zilei. Supereroul care ajută copiii cu probleme

o_1cdhf9j6n119a9td12rv3e71dsd8.jpg
Sursa foto: foto- captură Antena 3
15 Mai 2018   •   11:45

Copiii care suferă de boli grave cred în supereroi și în puterile lor extraordinare. Prichindeii și-au dorit să îl cunoască pe Batman și dorința lor a devenit realitate.

Voluntarii Asociației „Taxiul cu bomboane” le-au facut o bucurie micuților bolnavi de cancer, iar reacțiile lor au fost incredibile. Magia s-a produs în momentul în care salonul a fost asaltat de zâne, clovni cu nas roșu, balerine și personaje din basme, pregătiți să citească povești și ghicitori, să împartă mere, acadele, baloane colorate sau cărți pentru copii.

Sunt copii pentru care perioada grea de tratament în diferite afecțiuni produce efecte la nivel psihologic și au nevoie de sprijin.

Adrian Gălbenuș, unul dintre voluntarii Asociației „Taxiul cu Bomboane”, se luptă să aducă zâmbetul pe buze copiilor care au probleme grave. „Poți fi compleșit, dar cred că copiii și zâmbetul lor îți dau puterea să mergi mai departe. Poate pe ei îi ajută foarte mult și le dă speranță și putere să înfrunte problemele cu care se confruntă”, a spus Adrian. 

 

 

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei copiii probleme
Cele mai noi știri
Parteneri
x close