Antena 3 CNN Life Oameni Drama mamelor singure, ilustrată într-o serie de fotografii relevante

Drama mamelor singure, ilustrată într-o serie de fotografii relevante

Drama mamelor singure, ilustrată într-o serie de fotografii relevante
Foto: Raphaela Rosella
27 Iun 2013   •   14:39

Fotojurnalista australiană Raphaela Rosella a imortalizat, într-un proiect fotografic cu tentă socială, un şir de imagini cu mame aflate în situaţii, care zilnic înfruntă singure greutăţile cotidiene.

"Ne-am întâlnit prea devreme, dar ajung să te iubesc mai mult!". Aşa a denumit artista colecţia sa de imagini impresionante.

"Este oare corect să ne asumăm concluzia că mamele fac o treabă rea? În toată Australia mamele tinere sunt prezentate conform unui stereotip: nu posedă economii destule, sunt prost educate, fără ambiţie şi cu perspective sumbre.
Cu o rată normală a sarcinei în jurul adolescentelor din oraşul meu natal, fiecare istorie se leagă printr-un mod personal şi inedit cu mine. "Ne-am întâlnit prea devreme, dar ajung să te iubesc mai mult!",  este o colaborare cu mamele tinere din populaţia indigenă şi dezavantajele din cartierele mărginaşe", spune Rosella.

"Ascultând şi analizând diverse cazuri, am stabilit că nu există nici un stereotip şi fiecare din noi putem rezista ca personalităţi individuale", a mai adăugat aceasta.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close