Antena 3 CNN Life Oameni S-au căsătorit când erau foarte tineri. La cinci luni după cununie, ea a căzut la pat. Ce a făcut bărbatul este uluitor

S-au căsătorit când erau foarte tineri. La cinci luni după cununie, ea a căzut la pat. Ce a făcut bărbatul este uluitor

mold.jpg
23 Noi 2015   •   12:13
S-au căsătorit când erau foarte tineri. La numai cinci luni după cununie, ea a căzut la pat. Avea 20 de ani şi şi-a pierdut capacitatea de mişcare (a corpului, în întregime), precum şi capacitatea de procreere. Soţul ei, Du Yuanfa, i-a spus: „Nu-ţi face griji. Voi avea eu grijă de tine, pentru totdeauna”. Se întâmpla în anul 1959, scrie totb.ro. 

Bărbatul şi-a părăsit slujba (era miner într-o mină de cărbune) şi, de aproape 60 de ani, are grijă de partenera lui de viaţă, Zhou Yu’ai, care este complet imobilizată. Cei doi soţi provin dintr-un (şi locuiesc într-un) mic sat chinez, numit Sunjiayu, aflat în estul provinciei Shandong. Du are acum 84 de ani, iar Zhou, 76. Misterioasa boală care a pus-o pe ea la pat şi a lăsat-o paralizată a rămas necunoscută. Du lucra ca miner, pe atunci, într-un oraş din apropiere şi a primit o scrisoare din partea familiei, în care a găsit acest mesaj: „Soţia ta e bolnavă, imobilizată în pat”.

Citiţi mai mult pe totb.ro.



×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close