Antena 3 CNN Life Oameni Brăţările personalizate, accesorii pe care le pot purta toţi membri familiei

Brăţările personalizate, accesorii pe care le pot purta toţi membri familiei

Accesoriile personalizate sunt la mare căutare în ultimii ani. Oamenii sunt atraşi de ele pentru simplul fapt că sunt mai personale şi că transmit în acest fel mai multă încărcătură emoţională.

bratarile personalizate accesorii pe care le pot purta toti membri familiei
Brăţările personalizate, accesorii pe care le pot purta toţi membri familiei
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mar 2022   •   12:13

Farmecul acestor bijuterii este redat prin două avantaje substanţiale: nota lor originală şi frumuseţea aparte.

Maeştrii bijutieri de la Rubinul.ro mai subliniază un beneficiu al accesoriilor executate la comanda: ele pot fi purtate de către toţi membri familiei, de la nou-născuţi până la bunici şi străbunici. 

Ce accesorii sunt potrivite pentru bebeluşi

Naşterea unui copil reprezintă unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa unui om. Părinţii, bunicii, naşii sau alte persoane apropiate vor să marcheze acest eveniment major printr-un cadou simbolic, dar care să reflecte iubirea lor pentru cel sau cea care le bucura vieţile. Foarte mulţi optează pentru brăţări cu şnur pentru bebeluşi că o dovadă a dragostei lor. 

Acest model de brăţara este foarte popular şi potrivit pentru copiii de câteva zile sau de câteva luni, având în vedere că este uşor, nu produce zgârieturi şi se pot grava pe bănuţii din aur (sau argint, după preferinţe) diverse mesaje (numele copilului, dată, oră şi dimensiunile la naştere, etc.).

În plus, aceste brăţări pentru bebeluşi vin în diferite culori de şnur, iar aurul poate fi şi el în mai multe nuanţe (galben, alb sau roze).

Accesorii personalizate pentru copii şi adolescenţi

Şi copiii mai măricei se pot bucura de accesoriile personalizate, pe care să le poarte la grădiniţă, la şcoală şi oriunde ar merge. Pentru ei, sunt potrivite colierele cu bănuţ gravat sau cu nume, dar şi brăţările cu şnur şi bănuţ, precum cele prezentate anterior.

Accesoriile pentru copii şi adolescenţi nu trebuie să fie opulente şi greoaie, ci, din contră, este indicat să fie uşoare, subţiri şi lejer de purtat, fără să atragă prea mult atenţia sau să-l încurce pe posesor.

Care sunt bijuteriile preferate de adulţi?

În cazul adulţilor, oferta de bijuterii executate la comandă este mult mai generoasă. Atât femeile, cât şi bărbaţii pot opta pentru: brăţări, coliere, inele şi cercei realizate în acord cu preferinţele şi pasiunile lor, dar şi în funcţie de evenimentul la care sunt purtate.

În general, bărbaţii sunt foarte atraşi de brăţări personalizate, care pot fi gravate cu diverse mesaje, precum numele copilului său data căsătoriei. Cei care preferă aurul au de ales între diverse modele interesante de pe piaţă, la fel şi cei care se dau mai mult în vânt după argint 925. Opţiunile sunt numeroase şi în ceea ce priveşte brăţara: şnur textil, simplu sau împletit, precum şi lanţ de diverse dimensiuni sau grosimi.

Pentru femei, un colier personalizat este tot ceea ce şi-ar putea dori de la cei dragi. Există numeroase opţiuni şi în privinţa acestora: coliere din aur sau argint cu text gravat, chokere cu pandantiv, coliere cu cruciuliţa, cu bănuţi, steluţe şi multe altele, în funcţie de preferinţe. Colierele sunt un cadou excelent pentru surori, mame, bunici, amintindu-le cât sunt de speciale şi de iubite.

În concluzie, bijuteriile personalizate sunt o dovadă de iubire, respect şi loialitate şi de aceea sunt un dar de preţ pentru cei dragi, indiferent că sunt bebeluşi, adolescenţi, părinţi, bunici sau străbunici.

 

×
Citește mai multe din Oameni
» Vezi toate știrile din Oameni
Cele mai noi știri
Parteneri
x close