Antena 3 CNN Life Oameni "Aş dori fiecărui român să cunoască sentimentul de fericire cât mai des". Un român care face cinste României

"Aş dori fiecărui român să cunoască sentimentul de fericire cât mai des". Un român care face cinste României

"Aş dori fiecărui român să cunoască sentimentul de fericire cât mai des". Un român care face cinste României
Foto: linkedin.com
01 Dec 2012   •   21:27
Florin Păun este unul dintre românii care le-a demonstrat străinilor ce înseamnă , de fapt, România. Este un român care a demonstrat, prin muncă şi inteligenţă, că în România se nasc oameni care pot realiza lucruri mari.

Florin Păun , director în cadrul Oficiului Naţional de Studii şi Cercetare Aerospaţială din Franţa (ONERA), a acordat un interviu pentru Antena 3 cu ocazia zilei naţionale a României.

În cadrul ONERA lucrează deja cinci români care, potrivit lui Florin Păun, au rezultate excepţionale. „Românii sunt priviţi ca orice cercetător în funcţie de rezultatele pe care le au. Românii sunt printre cei mai buni”.

Florin Păun le-a transmis un mesaj românilor cu ocazia zilei naţionale. “Sunt multe de spus. Nu ştiu dacă văd mai clar decât cei care sunt în ţară. Poziţia mă detaşează şi pot analiza mai la rece”.

I-aş dori României să se duca 20 de ani înapoi, nu pentru orice, ci pentru esenţa, spiritul pe care România îl dădea valorii muncii, a efortului, a unui lucru bine făcut până la capăt. Aş dori fiecărui român să cunoască sentimentul de fericire cât mai des”.


 

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close