Antena 3 CNN Life O vedetă OnlyFans a anunțat că se retrage după 3 ani și 67 de milioane de dolari câștigați. Apoi s-a răzgândit

O vedetă OnlyFans a anunțat că se retrage după 3 ani și 67 de milioane de dolari câștigați. Apoi s-a răzgândit

O vedetă OnlyFans a anunțat că se retrage după 3 ani și 67 de milioane de dolari câștigați. Apoi s-a răzgândit
Corinna Kopf FOTO: Instagram/ Corinna Kopf
de D.C.    |    28 Oct 2024   •   13:14

Una dintre cele mai de succes creatoare de conținut de pe OnlyFans a anunțat că se retrage din această activitate după 3 ani, timp în care a câștigat 67 de milioane de dolari. După câteva zile a revenit cu o postare mai nuanțată pe rețelele sociale, în care spune că are de gând să se retragă, dar nu chiar acum.

Corinna Kopf, în vârstă de 28 de ani, a postat joi un mesaj pe X (Twitter) cu care a dat de înțeles că nu va mai posta conținut pentru adulți pe platforma respectivă. Evident, postarea ei a stârnit multă confuzie, având în vedere faptul că această activitate este extrem de profitabilă pentru ea, Corinne fiind cea care a dezvăluit într-un vlog ce câștiguri i-a adus, potrivit Yahoo News.

Dar modelul născut în Chicago a revenit ulterior cu o postare mai nuanțată, în care a spus că nu se retrage, dar că se gândește să o facă treptat, în viitorul apropiat: „Deci, nu m-am retras de pe acel site încă, dar vreau să încerc să mă despart de el încet-încet, în următoarele două luni. Recent, am fost într-o luptă cu mine însumi pentru asta și cred că este timpul să mă îndepărtez de acest domeniu”.

Kopf și-a dezvăluit apoi și motivele pentru care vrea să se distanțeze de OnlyFans.

Într-o postare ulterioară, ea a scris: „Dacă e să fiu super transparentă, urăsc să fiu pe site, cum sunt privită de alții, dar în prezent îmi construiesc o casă”.

Kopf a devenit cunoscută în mediul online în 2016, când făcea parte din echipa vloggerului David Dobrik. În 2021, ea și-a început cariera OnlyFans și a început să câștige sume colosale de bani în fiecare lună.

×
Etichete: OnlyFans vedete modele
Parteneri
x close