Antena 3 CNN Life Cine este românca de la show-ul Victoria's Secret, care a defilat alături de Adriana Lima și surorile Hadid

Cine este românca de la show-ul Victoria's Secret, care a defilat alături de Adriana Lima și surorile Hadid

andreea (6)
de N.B.    |    16 Oct 2024   •   16:47

La Victoria's Secret Fashion Show 2024 care a avut loc marți seară, 15 octombrie, a defilat şi modelul român Andreea Diaconu. Alături de Kate Moss, Adriana Lima, Gigi și Bella Hadid, dar și Carla Bruni, soția fostului președinte Nicolas Sarkozy, românca a strălucit într-o ţinută diafană, accesorizată cu deja cunoscutele aripi de înger.

 

@topicsofpixie Fake body ⚠️ #victoriassecret #vsangel #vsfashionshow #andreeadiaconu #2024 #fakebody #model #romanian #fashiontiktok #fakesituation ♬ original sound - TopicsofPixie

 

Andreea Diaconu a împlinit 33 de ani în luna martie, s-a născut în București și locuiește de ani buni în SUA. Este căsătorită cu un coleg de breaslă, modelul canadian Simon Nessman. Și-a început cariera la 13 ani, după ce fusese descoperită pe când avea doar 11 ani, la o piscină publică. La 14 ani a defilat la Săptămâna Modei de la Milano, pentru Dolce & Gabbana. A apărut în multe show-uri de modă, dar și pe copertele celor mai importante reviste. Din portofoliul ei nu lipsesc ședințele foto pentru Vogue sau Elle și defilările pentru cele mai mari branduri din lume.

Evenimentul de marți seară a marcat o revenire foarte așteptată a îndrăgitului spectacol de modă al brandului, care a fost întrerupt din 2018. 

În ultimii ani, Victoria's Secret s-a rebranduit, încercând să creeze brandul într-unul care susține și îmbrățișează diversitatea și incluziunea dimensiunilor. Anul trecut, compania a reimaginat spectacolul sub forma unui documentar care prezenta talentele designerilor din întreaga lume, denumit Victoria's Secret World Tour.

×
Parteneri
x close