Antena 3 CNN Life O fostă profesoară, care a împlinit 100 de ani, a fost premiată de Primăria Giurgiu. Ce a spus centenara despre secretul longevității

O fostă profesoară, care a împlinit 100 de ani, a fost premiată de Primăria Giurgiu. Ce a spus centenara despre secretul longevității

maria garoafa centenera profesoara giurgiu
Maria Garoafă, fosta profesoară care a împlinit 100 de ani. Sursa foto: Primăria Municipiului Giurgiu
de Mia Lungu    |    03 Oct 2024   •   19:06

O fostă profesoară din municipiul Giurgiu, care a împlinit joi vârsta de 100 de ani, a fost premiată de Primărie şi a primit diploma de cetăţean centenar al oraşului.

"Distinsa doamnă Maria Garoafă, care astăzi a împlinit 100 de ani, a primit vizita oficială a viceprimarului municipiului Giurgiu, Ionel Muscalu. Acesta i-a oferit, în numele domnului primar Adrian Anghelescu şi al comunităţii giurgiuvene, o diplomă de cetăţean centenar, un premiu în bani, flori, un tort aniversar şi nu în ultimul rând urări de viaţă îndelungată cu sănătate", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei municipiului Giurgiu, potrivit Agerpres.

Bucuroasă de oaspeţi, doamna Maria, care timp de aproape trei decenii a lucrat în învăţământ, a declarat că le doreşte sănătatea de care a avut parte dumneaei, se bucură de ajutorul urmaşilor, de amintiri nepreţuite şi zile senine.

Ea a spus că nu are o reţetă pentru viaţă lungă, dar a fost cumpătată în tot ceea ce a făcut şi a păstrat un echilibru în tot, chiar dacă încercările vieţii nu au ocolit-o.

×
Subiecte în articol: secretul longevității centenari
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close