Antena 3 CNN Life O finalistă Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și "pasată cu un blender" de soțul ei. Detaliile unei crime care a șocat Europa

O finalistă Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și "pasată cu un blender" de soțul ei. Detaliile unei crime care a șocat Europa

Kristina Joksimovic
Kristina Joksimovic a fost sugrumată și apoi dezmembrată cu un fierăstrău și o foarfecă de grădină de soțul ei. FOTO: Instagram
de G.M.    |    12 Sep 2024   •   09:07

Fostul model și finalistă la Miss Elveția 2008, Kristina Joksimovic a fost sugrumată și apoi dezmembrată cu un fierăstrău și o foarfecă de grădină de soțul ei. Părți ale corpului ei au fost apoi mărunțite cu un blender manual și dizolvate într-o soluție chimică, scrie Sky News.

Kristina Joksimovic, în vârstă de 38 de ani, a fost găsit moartă în Binningen, lângă Basel, în Elveția. Soțul ei, Thomas, în vârstă de 41 de ani, le-a spus inițial anchetatorilor că a găsit-o moartă și i-a dezmembrat cadavrul în spălătorie, deoarece s-a panicat. Peste o lună, la reconstituirea faptelor, el a recunoscut că și-a ucis soția, dar a susținut că a fost în legitimă apărare după ce ea l-a atacat cu un cuțit.

El a cerut eliberarea din arest Tribunalul Federal din Lausanne, dar instanța i-a respins recursul.

Anchetatorii au stabilit că Kristina a fost strangulată înainte de a muri. De asemenea, un raport medico-legal contrazice apărarea bărbatului că a comis fapta pentru că fusese atacat.

Prietenii cuplului au fost șocați la aflarea veștii. Unul dintre ei a declarat pentru Blick la aflarea veștii: „Pentru mine, păreau familia perfectă”.

Un altul a declarat însă că relația lor era „în impas de luni de zile” și că poliția ar fi fost chemată de mai multe ori fiind sesizate fapte de violență fizică.

Cuplul, care s-a căsătorit în 2017, avea doi copii.

Potrivit publicației locale 20 Minuten, Kristina Joksimovic a câștigat concursul Miss Elveția de Nord-Vest în 2003 și a continuat să fie finalistă la concursul Miss Elveția 2008. Ulterior a înființat o agenție de coaching și consultanță pentru modele aspirante, în timp ce lucra cu normă întreagă în domeniul recrutării IT.

 

×
Subiecte în articol: crima moda Elvetia
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close