Antena 3 CNN Life O femeie a decis să facă în joacă un test ADN și a descoperit că a crescut timp de 12 ani fiul unui străin

O femeie a decis să facă în joacă un test ADN și a descoperit că a crescut timp de 12 ani fiul unui străin

femeie cu un copil
Donna Johnson și soțul ei, Vanner, au stabilit să facă teste ADN, iar acestea au avut un rezultat șocant FOTO: Familia Johnson
de D.C.    |    12 Sep 2024   •   12:04

O femeie a povestit despre șocul trăit după ce familia ei a decis să facă „pentru distracție” teste ADN care, însă, au avut rezultate pe care nimeni nu avea cum să le prezică.

Donna Johnson și soțul ei, Vanner, au stabilit să facă teste ADN, inclusiv pentru cei doi fii ai lor - Vanner Jr. și Tim, de 18, respectiv 12 ani - pur și simplu pentru a descoperi mai multe despre moștenirea lor genetică. Dar când au primit rezultatele au suferit un șoc și în primă fază au presupus că la mijloc a fost o greșeală.

Rezultatele arătau că Vanner era tatăl fiului lor cel mare, însă tatăl fiului cel mic era necunoscut. Donna a încercat să înțeleagă ce s-a întâmplat și a avut o revelație înfricoșătoare: și-a dat seama că cei de la clinica de fertilizare in vitro au făcut o greșeală, potrivit Daily Mirror.

Vanner și Donna, din Salt Lake City, Utah, s-au cunoscut în liceu și s-au căsătorit în 2003. La scurt timp s-a născut primul lor copil, Vanner Jr., însă și-au dorit să-l aibă și pe al doilea. Dar din cauza unor probleme de sănătate, cei doi soți nu au putut să conceapă în mod natural, astfel că au optat pentru fertilizarea in vitro. Au avut prima ședință în 2007, când s-au folosit ovulele de la Donna și sperma lui Vanner.

Prima sesiune a eșuat, dar în aceeași vară au încercat din nou și de această dată au avut succes. Fiul lor, Tim, s-a născut în august 2008, iar Donna a spus că „a fost miracol”. 

Cu timpul, a fost evident că băieții familiei arătau diferit, dar Donna nu și-a făcut probleme, gândindu-se că mulți frați nu seamănă între ei. Vanner Jr. are ochii albaștri și părul deschis la culoare ca al tatălui său, în timp ce Tim are părul negru ca al Donnei și este mult mai atletic.

După ce au primit primele rezultate ADN, cei doi soți au hotărât să facă teste suplimentare pentru confirmare. După șase săptămâni au sosit rezultatele care le-au schimbat viața pentru totdeauna. Donna a spus că negarea a făcut loc rapid fricii, familia întrebându-se cine ar putea fi tatăl biologic al lui Tim și dacă fiul lor ar putea fi luat de lângă ei. Din fericire, un avocat le-a spus celor doi soți că vor rămâne părinții legali ai lui Tim, indiferent de ceea ce se va întâmpla pe viitor.

Însă pentru Donna a fost dificil să-l vadă pe soțul ei cum încearcă să se împace cu ideea că Tim nu era fiul lui biologic. Ea a spus că Vanner nu sa comportat diferit cu Tim, dar și-a dat seama că acesta traversa o perioadă complicată. Pe măsură ce cei doi soți s-au împăcat cu ideea, Donna a căzut în depresie și a făcut eforturi uriașe să se concentreze la serviciu, ea fiind profesoară.

Cine este tatăl biologic la fiului Donnei

Un consilier psihologic i-a ajutat să treacă prin momentele dificile, iar Donna a spus că au decis să-i spună lui Tim adevărul când a împlinit 12 ani, întrucât au crezut că ar fi mai rău dacă ar afla mai târziu. Așa că, în octombrie 2020, Vanner l-a scos pe Tim la înghețată și i-a spus că nu este tatăl lui biologic. Când s-au întors acasă, Donna și-a luat fiul cel mic în brațe și i-a spus că amândoi îl iubesc foarte mult.

Donna a mai spus că Tim a gestionat vestea cu multă maturitate, la fel ca și fratele său mai mare. După o perioadă, Tim le-a spus părinților săi că vrea să-și găsească tatăl biologic. Donna și Vanner au vrut să-i respecte decizia, dar în același timp erau îngrijorați, așa cum ar fi orice părinte, de ceea ce s-ar putea întâmpla. Așa că au făcut un alt test ADN care i-a ajutat să găsească o femeie despre care credeau că ar putea fi mătușa biologică a lui Tim.

După mai multe investigații, au găsit un blog scris de fratele femeii, un bărbat pe nume Devin McNeil care locuia în Colorado. I-au găsit numărul de telefon, dar știau că un apel le putea schimba viața. Cu toate acestea, Donna și Vanner au respectat dorința lui Tim și l-au sunat pe Devin în martie 2021. Vanner și Devin au vorbit la telefon și acesta din urmă a acceptat să facă un test ADN.

Donna a spus că au discutat pe FaceTime cu Devin și soția lui, Kelly, despre toată situația.  Cele două cupluri au convenit că nu va exista o luptă pentru custodie și doar vor să afle ce s-a întâmplat.

S-a dovedit că cele două cupluri apelaseră la aceeași clinică de fertilizare, în aceeași zi, cu 14 ani în urmă. Donna se dusese la prelevarea ovulelor, în timp ce Kelly se dusese la implantarea de embrioni. Testele ADN au confirmat că Devin era tatăl lui Tim, dar și al fiului său.

Cele două familii s-au întâlnit și au păstrat legătura, însă Tim nu a arătat vreun atașament deosebit față de tatăl biologic, fiind în continuare extrem de atașat de Vanner pe care îl consideră tatăl lui din toate punctele de vedere.

×
Subiecte în articol: fertilizare in vitro copii test ADN
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close