Antena 3 CNN Life O fată i-a cerut tatălui său să-i cumpere absorbante. Nu i-a venit să creadă ce răspuns a primit

O fată i-a cerut tatălui său să-i cumpere absorbante. Nu i-a venit să creadă ce răspuns a primit

girl-433488_640.jpg
sursa: pixabay.com
16 Iun 2016   •   21:57

Să fii tată în ziua de azi se dovedește a fi din ce în ce mai greu. Să fii tată de fată devine chiar o provocare.

Fetele gândesc diferit, au preferințe și dorințe diferite. Tăticii de fete știu că viața lor nu e deloc ușoară. De cele mai multe ori, tăticii își dau tot interesul și speră că totul va fi bine, scrie unica.ro.

O tânără a povestit pe internet o întâmplare care îl implica și pe tatăl ei și care a amuzat mii de persoane online.

“Tata e de gașcă. Nu e nici sever, nici prea bland. Întotdeauna a fost corect cu mine și fratele meu. Amândoi am simțit că suntem iubiți și răsfățați. Dacă aveam probleme, știam că tata va fi mereu acolo, să ne ajute. Am să vă povestesc o întâmplare  haioasă dintr-o dimineață, care părea obișnuită.

Era sâmbătă și m-am trezit m-am târziu. Am mers în bucătărie să îmi fac o omletă. Mă cam durea burta, prietenul meu lunar tocmai venise în vizită.

Tata își pregătea căruțul acela caraghios cu care merge la cumpărături și m-a întrebat dacă vreau ceva de la supermarket. Am început să mă bâlbâi. Nu știam dacă se cuvine să-i cer să-mi cumpere un pachet de absorbante. Chiar aveam nevoie de ele. Până la urmă mi-am făcut curaj.

– Tată, ia-mi, te rog un pachet de absorbante.

Tata m-a surprins și mi-a răspuns că îmi ia, fără să se înroșească, fără să se bâlbâie.

– Adică, n-o să-ți fie rușine să-mi iei?

– Tu vorbești serios? De ce să-mi fie rușine? Am 56 de ani și cumpăr absorbante pentru mama ta de 20 de ani. Nu, nu mi-e rușine!

– Da, dar eu credeam că bărbații se rușinează sau se simt ciudat dacă îi rogi să-ți cumpere absorbante.

– Băieții da! Băieții se rușinează și se feresc! Bărbații vor merge și vor cumpăra câte tampoane și absorbante ai nevoie! Ciclul menstrual este un proces normal și nu îl poți opri. Dacă te întâlnești cu un bărbat care se rușinează să-ți cumpere absorbante, poți să sângerezi pe toate lucrurile lui.

– Vai, tată!”

×
Subiecte în articol: fata
Cele mai noi știri
Parteneri
x close