Multe persoane adoră un mic dejun cu ouă, însă acestea pot fi folosite în mai multe feluri.
Fă-ți o pastă de dinți remineralizantă - Fierbe cojile de la 12 ouă, până observi că se formează o spumă, apoi mai lasă încă aproximativ 3 minute. Scoate cojile și pune-le într-o tavă pe care o dai la cuptor un sfert de oră, la 200 de grade.
Apoi, rupe-le cu mâna în bucăți mai mici și macină-le cu o râșniță. Amestecă pudra obținută cu 1 lingură de bicarbonat, 1-2 linguri de ulei de cocos (sau cât e necesar pentru a obține o consistență cremoasă) și 10 picături de ulei esențial de mentă. Depozitează conținutul într-un borcănel cu capac și folosește-l ca pe o pastă de dinți obișnuită, recomandă clicksanatate.ro.
Curăță petele de cafea de pe căni - Umple cana pătată cu apă fierbinte, pune în ea 2 linguri de pudră din coji de ouă și las-o peste noapte. Dimineața spală cana normal și vei constata că petele s-au redus considerabil sau chiar au dispărut.