Antena 3 CNN Life Noul număr al revistei Longevity Magazine, în cea mai bogată variantă a sa, e acum la chioșcuri și pe eMAG

Noul număr al revistei Longevity Magazine, în cea mai bogată variantă a sa, e acum la chioșcuri și pe eMAG

Longevity Magazine își așteaptă cititorii, în cea mai recentă apariție, cu o vibrație caldă, de toamnă aurie, și cu o varietate de subiecte, articole și fotografii spectaculoase, demne de proverbiala bogăție a anotimpului în care tocmai a văzut lumina tip
Longevity Magazine își așteaptă cititorii, în cea mai recentă apariție
de Ioana Dobre    |    22 Oct 2024   •   08:00

Longevity Magazine își așteaptă cititorii, în cea mai recentă apariție, cu o vibrație caldă, de toamnă aurie, și cu o varietate de subiecte, articole și fotografii spectaculoase, demne de proverbiala bogăție a anotimpului în care tocmai a văzut lumina tiparului.

Longevity iese la rampă, de această dată, cu o emoție de toamnă… cu celebra Emoție de toamnă lăsată ofrandă veșniciei de Nichita, transpusă într-un editorial dedicat, în mod tradițional, anotimpului în curs și longevității. A venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva… Apoi, intră în scenă abundența. Cea mai recentă ediție a revistei Longevity reunește în nu mai puțin de 10 secțiuni - Longevitate, Anti-aging, Stil de viață, Nutriție, Fitness, Wellness, Beauty, Spiritualitate, Biotech și Cercetare - informații proaspete și de maxim interes: interviuri cu somități și profesioniști ai longevității, descoperiri de ultimă oră, rezultate ale unor cercetări științifice revoluționare și adevărate ghiduri de orientare în călătoria către o viață lungă, sănătoasă și satisfăcătoare pe întreg parcursul ei, toate abordate într-o manieră plăcută, accesibilă și captivantă.

Destinată doamnelor și domnilor deopotrivă, indiferent de generația căreia îi aparțin, Longevity Magazine - un produs premium dezvoltat de Antena 3 SA – se citește pe nerăsuflate și încântă ochiul cu o grafică a cărei atractivitate este pe măsura interesului pe  care îl stârnesc subiectele abordate.

Iată doar câteva dintre titlurile ediției care poate fi procurată din chioșcurile de difuzare a presei sau comandând-o pe e-MAG.ro:

Longevitate  Vreți o viață lungă și un creier sănătos? Iubiți! - un interviu-mărturie cu acad. Vlad Ciurea ● Vârsta, prin prisma unei somități a longevității

Anti-aging ● 8 dintre cele mai bune suplimente anti-aging ● Când trebuie să ne alarmeze faptul că uităm?

Stil de viață Ce stil de viață au cei mai longevivi români? 10 pași care schimbă radical orice viață în bine

Nutriție ● Alimentul - minune care se pregătește toamna ● - 5 cele mai bune alimente pe care nu le consumi

Fitness 4 semne că ești mult mai puternic decât credeai ● Cât poate fi de frumos și sănătos mersul pe jos?

Wellness Wellnessul face cea mai bună casă cu Generația Z ● Wellness acasă. Idei grozave pentru autoîngrijire

Beauty ● 9 calități ale unei persoane cu adevărat frumoase ● Top 10 molecule prețioase din industria cosmetică

Spiritualitate Incredibilele efecte ale meditației asupra bolilor Cum influențează slujbele religioase durata de viață

Biotech Miere americană fără albine? Europenii contraatacă Șoareci umanizați creați pentru a studia COVID-19

Cercetare Longevitatea raselor de pisici, sub lupa cercetătorilor O genă recent descoperită poate influența longevitatea.

×
Etichete: longevitate
Parteneri
x close