Antena 3 CNN Life Ce muzică au ascultat românii în mașină în 2020: Șoferii au votat genul muzical preferat

Ce muzică au ascultat românii în mașină în 2020: Șoferii au votat genul muzical preferat

Muzica latino este în topul preferințelor românilor aflați la volan. Potrivit unui studiu, în clasament se regăsesc și genurile de muzică rock și electronică.

o_1epnpvnsvbl6psg5rl12oo1t96b.jpg
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    17 Dec 2020   •   09:36

Realizatorii studiului spun că proiectul demonstrează, odată în plus, că muzică bună și călătoriile cu mașină merg mâna în mâna. Acest studiu a început după ce, mai întâi, compania care l-a realizat, a prezentat 8 videoclipuri cu diverse genuri muzicale. Votarea a început pe 23 noiembrie iar după 1700 de voturi s-a decis câștigătorul: genul latino.

Timp de patru săptămâni, pe o rețea de socializare, au apărut 8 video-uri, fiecare dintre ele abordând un nou gen muzical (Electro, Tradițională, R&B, Latino, Rock, muzică pentru copii, muzică clasică, Jazz). La finalul seriei, iubitorii de muzică au fost invitați să își sustină favoritul, votând printr-un comentariu genul muzical pe care îl preferă în drumurile lor.

Locul 1: Latino
Locul 2: Rock
Locul 3: Electro

De altfel, tot un studiu realizat de specialiștii în domeniu, arată că cei mai mulți dintre români ascultă muzică atunci când se află la volan. Peste 70% din românii chestionați spun că ascultă muzică la volan tot timpul și doar 8,3% spun că fac asta ocazional.

În topul surselor de muzică se află radioul: 92% dintre șoferii români spun că ascultă muzică la radio. Însă sunt și români care ascultă muzică pe telfoanele mobile sau pe aplicațiile de telefonie mobilă.

×
Subiecte în articol: muzica muzică mașină români la volan
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close