Antena 3 CNN Life Monica Bellucci, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, a împlinit 60 de ani

Monica Bellucci, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, a împlinit 60 de ani

monica bellucci in rochie grena
Monica Bellucci a împlinit 60 de ani şi are peste 70 de pelicule în cariera sa care i-au adus faima internaţională. Sursa foto: Profimedia Images
de N.B.    |    01 Oct 2024   •   10:14

Monica Bellucci a împlinit 60 de ani şi şi-a sărbătorit ziua de naştere cu o sedinţă foto pentru revista Vogue Italia, alături de partenerul de viaţă Tim Burton, în celebrul parc "Bomarzo Monster Park" , cunoscut şi sub numele de Pădurea Sacră. 

Născută în Città di Castello, Italia la 30 septembrie 1964, supermodel și actriță, Monica Bellucci a fost întotdeauna considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. 

Conform Vanity Fair este Malena lui Giuseppe Tornatore sau Maria Magdalena lui Mel Gibson în "The Passion of the Christ", doar două dintre rolurile care au făcut-o celebră: În cariera sa vastă, unul dintre filmele de referinţă este cu siguranță "Apartamentul".

Atunci în 1996, chiar pe platoul de filmare l-a cunoscut pe actorul francez Vincent Cassel. Cei doi s-au căsătorit trei ani mai târziu, devenind unul dintre cele mai emblematice cupluri. Din povestea lor de dragoste s-au născut două fiice: Deva (în 2004) și Léonie (2010). Prima, între prezentări de modă și coperți, este pe urmele mamei sale pe podiumurile de modă.

Căsnicia actriţei cu Cassel s-a încheiat în 2013. Zece ani mai târziu, în 2023, Monica şi-a găsit din nou dragostea cu regizorul Tim Burton, cu care a colaborat în producţia "Beetlejuice Beetlejuice".

Monica Bellucci are peste 70 de pelicule în cariera sa care i-au adus faima internaţională.

×
Subiecte în articol: Monica Bellucci moda cinema
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close