Antena 3 CNN Life Mobilier1.ro îşi schimbă denumirea în Mobilier.ro, un nume nou pentru un brand de încredere

Mobilier1.ro îşi schimbă denumirea în Mobilier.ro, un nume nou pentru un brand de încredere

Compania ?i-a schimbat oficial numele de marc? în Mobilier.ro. Aceasta redenumire reflect? obiectivul companiei de a oferi o identitate mai simplificat? ?i mai u?or de recunoscut clien?ilor s?i.
Mobilier1.ro, un nume cunoscut din 2018 pe piața de e-commerce din România, operat de Mobilier1 Concept SRL, este în curs de rebranding. foto: Mobilier.ro
de I.D.    |    20 Sep 2024   •   16:50

Mobilier1.ro, un nume cunoscut din 2018 pe piața de e-commerce din România, operat de Mobilier1 Concept SRL, este în curs de rebranding.

Compania și-a schimbat oficial numele de marcă în Mobilier.ro. Aceasta redenumire reflectă obiectivul companiei de a oferi o identitate mai simplificată și mai ușor de recunoscut clienților săi.

Mobilier.ro oferă mii de articole de mobilier, livrate gratuit în toată România, fără nicio plată în avans. Compania folosește in cea mai mare parte flota proprie pentru livrare, care operează prin intermediul a 4 hub-uri logistice din București, Cluj, Bacău și Timișoara.

În 2023 Mobilier1.ro a avut cifra de afaceri 70000000 RON și un numar mediu de 63 angajați.

Mobilier.ro face parte din Furniture1 Group, o companie care este un jucător cheie în industria mobilei din Europa, și nu numai, de peste 15 ani.

Grupul Furniture1 operează în prezent pe 20 de piețe, aducând experiența sa vastă și punand un accent puternic pe satisfactia clienților în fiecare țară in care isi desfasoara activitatea.

Sub acest nou nume, Mobilier.ro continuă să ofere una dintre cele mai mari varietăți de mobilier disponibile online clienților români, menținându-și angajamentul pentru satisfacția clienților si oferirea serviciilor de calitate.

×
Subiecte în articol: advertorial
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close