Antena 3 CNN Life Meghan Markle, apariție surprinzătoare la o gală caritabilă. A reciclat o rochie de 6.000 de dolari pe care purtat-o în 2021

Meghan Markle, apariție surprinzătoare la o gală caritabilă. A reciclat o rochie de 6.000 de dolari pe care purtat-o în 2021

GettyImages-1352553197
Meghan Markle a purtat pentru prima dată rochia la Gala Anuală Salute To Freedom pe 10 noiembrie 2021, în New York City. Sursă foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    08 Oct 2024   •   07:00

Meghan Markle, Ducesa de Sussex, a surprins din nou publicul la Gala Children's Hospital Los Angeles 2024, alegând să poarte o rochie roșie marca Carolina Herrera, pe care o mai îmbrăcase în 2021.

Nu există prea multe aspecte legate de Meghan Markle, Ducesa de Sussex, în care oamenii se pot regăsi: de la creșterea ei la notorietatea regală britanică până la stilul său de viață. Dar sâmbătă, Meghan a sosit la Gala Children's Hospital Los Angeles 2024 într-o rochie roșie marca Carolina Herrera pe care o purtase anterior în 2021, notează CNN.

În timp ce readucerea la suprafață a relicvelor din garderobă este o experiență destul de comună pentru orice bărbat sau femeie, este o alegere mai sensibilă pentru cei din ochii publicului. În ultimul timp, în încercarea de a lansa o dezbatere privind sustenabilitatea în modă, vedete precum Cate Blanchett, Gwyneth Paltrow și Billie Eilish au ales să îmbrace din nou ținute vechi pe covoarele roșii.

Cu toate acestea, look-ul ducesei a suferit câteva modificări notabile. În urmă cu trei ani, când a prezentat pentru prima dată rochia la o gală de celebrare a veteranilor din New York, aceasta era o rochie formală, cu o fustă cu trenă voluminoasă încorporată, accesorizată cu pantofi de satin ascuțiți și cerceii rafinați cu diamante Birks Snowflake Snowstorm de 2,15 carate pe care îi purta în mod regulat în timpul vizitelor regale oficiale.

Rochia roșie marca Carolina Herrera costă 5,990 de dolari, potrivit site-ului Meghan's Fashion.

Sâmbătă, Meghan - care a renunțat la îndatoririle sale regale alături de soțul său, Prințul Harry, în urmă cu patru ani - a renunțat la modelul original, purtând o versiune mai adaptată a rochiei. Părul i-a fost lăsat liber, iar bijuteriile au rămas simple: Fără colier, fără cercei vizibili - doar câteva inele și brățara Cartier Love, purtată adesea. Ținuta a fost completată de sandale de la Giuseppe Zanotti.

După ce a învățat să se îmbrace în limitele înguste ale regulilor familiei regale, ducesa a îmbrățișat o direcție vestimentară diferită - una poate mai apropiată de viața ei dinaintea Prințului Harry. În septembrie anul trecut, ea a purtat o rochie tubulară din dantelă de smarald Cult Gaia, fără umeri, la ceremonia de închidere a Jocurilor Invictus Düsseldorf din Germania. Mai recent, în timpul vizitelor în Nigeria și Columbia, Meghan a optat pentru rochii de vară cu bretele, cu model și despicături la nivelul coapselor.

Rochia roșie Carolina Herrera și părul ei răvășit reprezintă o abordare mai relaxată a ținutei de seară (în comparație cu viața ei de membru al familiei regale, desigur). Și fără protocoale vestimentare oficiale de încălcat, Meghan poate lăsa lumina reflectoarelor să strălucească asupra cauzei caritabile - în special, Spitalul pentru copii din Los Angeles.

„Personalul este incredibil”, a spus Meghan revistei People în seara respectivă. „Și cantitatea de muncă pe care o fac pentru familiile care într-adevăr nu și-ar putea permite acest nivel de îngrijire este ceva care cred că nu ar trebui să fie niciodată trecut cu vederea”, a spus ea. „Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce fac”.

×
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close