Antena 3 CNN Life Lumea animalelor Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre

Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre

doi panda
O grădină zoologică din China a recunoscut că a vopsit câini ca să arate ca niște panda FOTO: Douyin
de D.C.    |    20 Sep 2024   •   13:54

O grădină zoologică din China a recunoscut că atracția sa principală, doi așa-ziși pui de panda, sunt de fapt doar câini vopsiți.

Câinii blănoși din rasa Chow Chow vopsiți în așa fel încât să semene cu animalul național al Chinei au fost surprinși într-un videoclip filmat de un vizitator la grădina zoologică din sudul provinciei Guangdong.

Clipul, care a fost postat la începutul săptămânii pe Douyin, versiunea chineză a TikTok, a devenit viral, fiind distribuit de peste 1,4 milioane de ori.

Într-o fotografie distribuită de un alt utilizator pe rețelele sociale, cățeii vopsiți pot fi văzuți într-o incintă, lângă o pancartă pe care scrie „câini vopsiți”. „Ne numesc Câini Panda - un câine de companie care arată ca un panda - Chow Chow vopsiți. Suntem blânzi, inteligenți, prietenoși, jucăuși și adorabili!” este textul de pe pancartă, potrivit CNN.

Pe rețelele sociale chineze oamenii spun că afișul nu a fost pus de la început, ci după ce „panda” au început să latre, iar vizitatorii și-au arătat dezamăgirea și indignarea.

Managera grădinii zoologice a spus că cei doi căței sunt una dintre atracțiile principale.

„Puteți vedea după numele nostru, suntem paradisul animalelor ciudate și al animalelor drăguțe”, a declarat managera pentru Sichuan Observation. „Aceștia sunt câini Chow Chow care sunt vopsiți ca să arate ca niște ca panda, iar acest lucru face parte din serviciile noastre.”

Nu este prima dată când câinii au fost vopsiți pentru a arăta ca niște panda sau alte animale sălbatice în China.

În luna mai, o grădină zoologică din estul provinciei Jiangsu a stârnit indignare după ce vizitatorii au descoperit că doi câini au fost vopsiți pentru a arăta, de asemenea, ca niște panda. În urma miilor mesaje critice primite, grădina zoologică a recunoscut că a recurs la șiretlic pentru a atrage mai mulți vizitatori.

 

×
Subiecte în articol: gradina zoologica avion china urşi panda
Citește mai multe din Lumea animalelor
» Vezi toate știrile din Lumea animalelor
Cele mai noi știri
Parteneri
x close