Antena 3 CNN Life Lumea animalelor O pisicuță a fost salvată de pompieri dintr-o fântână adâncă de 8 metri, în Hunedoara: „A primit o nouă șansă la viață”

O pisicuță a fost salvată de pompieri dintr-o fântână adâncă de 8 metri, în Hunedoara: „A primit o nouă șansă la viață”

pisicuta salvata
Pisicuţa a fost scoasă din fântână şi adusă la suprafaţă, în siguranţă. FOTO: ISU Hunedoara
de B.C.    |    13 Oct 2024   •   13:33

O pisicuţă neagră care a căzut, duminică, într-o fântână dezafectată din staţiunea Geoagiu Băi a primit o nouă şansă la viaţă, după ce a fost salvată de pompierii militari din Garda de Intervenţie Geoagiu, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Intervenţia pompierilor a fost solicitată de o femeie care, în drum spre biserică, a auzit mieunatul pisicii şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

„Noi nu suntem superstiţioşi! Astăzi (duminică, n.red.), 13 octombrie, o pisicuţă neagră a primit o nouă şansă la viaţă! Pompierii Gărzii de Intervenţie Geoagiu au fost solicitaţi în această dimineaţă pentru salvarea unei pisici care a rămas captivă într-o fântână dezafectată, din staţiunea Geoagiu Băi. Sosiţi la faţa locului, colegii noştri s-au folosit de o scară pentru a coborî în puţul adânc de aproximativ opt metri”, a precizat sursa citată.

În scurt timp de la intervenţia pompierilor militari, pisicuţa a fost scoasă din fântână şi adusă la suprafaţă, în siguranţă. 

×
Subiecte în articol: pompieri fantana pisica Hunedoara
Citește mai multe din Lumea animalelor
» Vezi toate știrile din Lumea animalelor
Cele mai noi știri
Parteneri
x close