Antena 3 CNN Life Longevity Expo Forum Fest 2024: Inovații și soluții pentru o viață mai lungă

Longevity Expo Forum Fest 2024: Inovații și soluții pentru o viață mai lungă

Terapia intravenoas? cu vitamine de exemplu, ar fi un prim pas de preven?ie pentru perioada rece. 
Evenimentul va aduce împreună specialiști inovatori pentru a prezenta soluții revoluționare care să ne ajute pe toți să avem o viață lungă și sănătoasă / FOTO: Getty Images
de R.M.    |    14 Oct 2024   •   13:32

Cel mai mare eveniment din România dedicat terapiilor, tehnologiilor, produselor și ideilor din domeniul longevității va fi organizat la București în 22-23 octombrie. Evenimentul va aduce împreună specialiști inovatori și entuziaști din întreaga lume pentru a prezenta soluții revoluționare care să ne ajute pe toți să avem o viață lungă și sănătoasă.

Evenimentul va găzdui companii din industria farmaceutică, clinici medicale de profil, furnizor de echipamente medicale, centre de spa, wellness și, nu în ultimul rând, și companii de asigurări.

Andreea Cigolea, jurnalist Antena 3 CNN, va fi moderatorul evenimentului și a vorbit în direct la Antena 3 CNN despre ce îi așteaptă pe participanți.

„Marți și miercuri, săptămâna viitoare vă așteptăm pe toți. Este un proiect Antena 3 CNN și este dedicat tuturor oamenilor care sunt preocupați de sănătate. Noi ne gândim la longevitate atunci când vrem să prelungim sănătatea, nu să prelungim viața, motiv pentru care la acest eveniment vom găsi și companii farmaceutice și anumite clinici care se ocupă cu regenerarea celulară, cu longevitatea, dar vom găsi și anumite workshop-uri, o să fie net-working cu toată lumea acolo, o să vedem și anumite conferințe, desigur, și o să prezentăm anumite standuri unde vom găsi informații specifice pentru longevitate și avem desigur și niște ghiduri practice care să ne ajute să trăim mai mult.

O să vedem și niște expozanți și niște expoziții practice care la fel ne vor ajuta să înțelegem mai bine ce trebuie să facem în plus față de ce facem noi în fiecare zi, astfel încât să trăim mult și bine”, a declarat Andreea Cigolea, jurnalist Antena 3 CNN.

Evenimentul va avea loc în perioada 22-23 octombrie, la Club Kong Herăstrău, iar intrarea este gratuită.

„Trebuie să menționez ceea ce este cel mai important și anume faptul că este intrarea gratuită, adică puteți veni începând cu ora 10:00 și să participați la aceste demonstrații practice. Puteți să ne puneți și întrebări, desigur, dacă vă doriți să aflați ceva de la specialiștii care vor veni acolo să vorbească. Sunt speakeri de renume internațional sau cei pe care îi vedeți foarte des aici, la Stat de sănătate, oameni care sunt experți în longevitate.

Așa că, dacă aveți întrebări, puteți să îmi scrieți pe instagram sau pe facebook și o să dezbatem ce vă interesează, astfel încât să trăiți mult și bine”, a mai declarat Andreea Cigolea.

Toți cei care iau parte la eveniment vor asista și la demonstrații practice. De asemenea, vor avea posibilitatea să adreseze specialiștilor întrebări despre ce anume îi interesează.



×
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close