Antena 3 CNN Life Lipsa acestei vitamine din organism poate duce la impotență

Lipsa acestei vitamine din organism poate duce la impotență

o_1cfvbdh5afmd4tl1l97bb7afo8.jpg
foto: Pixabay.com
14 Iun 2018   •   17:30

Peste 1 milion de români au probleme cu disfuncția erectilă. Este o afecțiune serioasă, întrucât afectează viața intimă, dar și stima de sine.

Statisticile arată că doar 1% dintre acești bărbați se prezintă la medic și își recunosc problema, scrie doctorulzilei.ro.

Dacă vă confruntați cu disfuncția erectilă, dar nu sunteți genul care luați medicamente, există soluții naturale pentru a remedia această problemă, potrivit specialiștilor de la Harvard.

Plimbați-vă! 30 de minute de plimbare pe zi au fost asociate cu o scădere cu 41% a riscului de disfuncție erectilă, arată un studiu Harvard.

Mâncați cât mai multe fructe, legume, cereale integrale și pește și lăsați-o mai ușor cu carnea roșie procesată și cu cerealele rafinate.

Atenție: deficiența cronică de vitamina B12- depistată la scoici, somon, păstrăv, carne de vită, cereale îmbunătățite și iaurt- poate dăuna măduvei spinării, putând scurt-circuita nervii responsabili cu senzațiile și trimiterea mesajelor nervoase către vasele de sânge, ducând la scăderea fluxului de sânge necesar pentru a obține și menține erecția

De asemenea, asigurați-vă că aveți un aport suficient de vitamina D, care se găsește în laptele îmbunătățit sau iaurt, în ouă, brânză și ton la conservă. Un studiu din 2016 a arătat că bărbații cu deficiență de vitamina D prezintă un risc de disfuncție erectilă cu 30% mai mare decât cei care au suficientă vitamina D.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close