Antena 3 CNN Life "Leonardo DiCaprio" de Rusia va fi trimis pe front în Ucraina pentru că "s-a îngrășat prea mult" și nu mai câștigă bani din reclame

"Leonardo DiCaprio" de Rusia va fi trimis pe front în Ucraina pentru că "s-a îngrășat prea mult" și nu mai câștigă bani din reclame

Roman Burtsev si leonardo dicaprio
Roman Burtsev, cunoscut ca Leonardo DiCaprio din Rusia, a fost trimis să lupte pe front în Ucraina. FOTO: Profimedia Images
de G.M.    |    08 Oct 2024   •   12:04

Un rus care a ajuns celebru datorită asemănării sale cu Leonardo DiCaprio va lupta pe frontul din Ucraina, după ce a ajuns prea gras ca să mai joace rolul de sosie a actorului american, scrie Daily Express.

Roman Burtsev, în vârstă de 41 de ani, a participat la diverse spectacole, show-uri de televiziune și a filmat pentru reclame. A semnat un contract de publicitate, iar vedete din Rusia se fotografiau cu el.

Sperase că asemănarea cu superstarul de la Hollywood îi va aduce faimă, avere și o familie.

Fost specialist IT, nu a obținut însă celebritatea la care spera, cel mult a obținut câteva roluri în reclame, inclusiv unul pentru vodca Five Lakes, relatează The Sun.

Din 2016 a ajuns să aibă probleme cu greutatea, așa că nu a mai primit rolurile la care spera.

Înainte de a se înrola, Burtsev încă locuia cu părinții și o pisică într-un apartament închiriat pus la dispoziție de stat în Podolsk, lângă Moscova. Ca să facă rost de bani, a lucrat într-o piață și într-un magazin de produse tehnologice. Nu este clar în baza căror criterii a ajuns în armata rusă. 

„Am semnat un contract pe 19 septembrie. A fost o decizie grea, m-am gândit câteva luni la ea. Nu pot spune unde sunt sau ce fac”, a spus el.

Înainte de aceasta, Burtsev a publicat pe pagina sa VKontakte o fotografie cu el însuși în uniformă militară și cu o mitralieră.

 

×
Subiecte în articol: Rusia Ucraina Război Ucraina
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close