Antena 3 CNN Life La 72 de ani, o femeie arată atât de bine, încât s-a dus la un concurs de Miss în SUA. Ea a dezvăluit secretele care o mențin în formă

La 72 de ani, o femeie arată atât de bine, încât s-a dus la un concurs de Miss în SUA. Ea a dezvăluit secretele care o mențin în formă

Marissa Teijo
Marissa Teijo, în vârstă de 72 de ani, a concurat la Miss Texas SUA. FOTO Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Iul 2024   •   15:17

O femeie de 72 de ani a făcut istorie după ce a concurat la Miss Texas SUA, devenind cea mai în vârstă participantă, scrie Business Insider.

Marissa Teijo, în vârstă de 72 de ani, a povestit care este rețeta siluetei sale – face sport și ridică greutăți de trei ori pe săptămână și nu mănâncă brânză, carne procesată sau pâine albă. Cel mai bun sfat al ei pentru a te menține sănătos este să faci mereu mișcare.

Într-un interviu pentru revista People, publicat marți, Teijo, care este bunică și fostă profesoară, a vorbit despre obiceiurile ei alimentare și despre rutina de fitness.

"Mănânc foarte sănătos. Meniul meu este compus în principal din multe legume și multe fructe, fulgi de ovăz", a spus Teijo pentru People. "Nu mănânc brânzeturi. Nu mănânc carne procesată. Nu mănânc pâine albă".

Ea a spus că mănâncă, ocazional, carne de pui și pește. "Din când în când mă răsfăț cu prăjituri făcute cu făină de migdale și foarte puțin zahăr", ​​a adăugat ea.

În timp ce se antrena pentru concursul Miss Texas SUA – care a avut loc la Houston pe 21 și 22 iunie – Teijo a spus că a ținut o dietă foarte strictă pentru că își dorea să fie în cea mai bună formă. „În zilele de antrenament, mâncam cartofi dulci, orez brun, fulgi de ovăz, multe fructe și legume la fiecare masă”, a spus Marissa Teijo. În zilele în care nu se antrena sau nu ridica greutăți, nu mânca deloc carbohidrați, a spus ea.

În ceea ce privește antrenamentele ei, Teijo spune că face haltere de trei ori pe săptămână și exerciții cardio în celelalte zile. Femeia a povestit că a început să ridice greutăți când avea 40 de ani și obișnuia să facă asta cinci sau șase zile pe săptămână, iar asta i-a modelat corpul.  

În opinia ei, cea mai importantă este activitatea continuă. „Indiferent câți ani ai, te poți mișca continuu”, a spus ea.

Titlul de Miss Texas SUa 2024 a fost câștigat de Arieanna Ware, în vârstă de 26 de ani, dar Marissa Teijo nu este dezamăgită, deoarece spune că povestea ei  poate motiva și alte persoane.

„Sper că oamenii ne vor considera pe noi, femeile în vârstă, ca fiind încă frumoase în felul nostru”, a spus Teijo.

Studiile au demonstrat că combinația între haltere și exercițiile cardio prelungesc viața. Doar 30 de minute de antrenament pentru nusculatură, pe săptămână, pot duce la un risc de deces cu 10% până la 20% mai mic.

 

×
Subiecte în articol: SUA concurs frumusete concurs miss
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close