Antena 3 CNN Life Timp liber Film Kate Winslet, despre sfatul de la Emma Thompson care i-a marcat cariera, la 27 de ani de la Titanic: „Era îngrijorată"

Kate Winslet, despre sfatul de la Emma Thompson care i-a marcat cariera, la 27 de ani de la Titanic: „Era îngrijorată"

actrita kate winslet
Actriţa Kate Winslet, la premiera filmului Lee lansat în cinematografe pe 27 septembrie. Sursa foto: Getty Images
de Claudia Popovici    |    09 Oct 2024   •   20:24

Actriţa Kate Winslet, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit recent sfatul pe care l-a primit de la celebra Emma Thompson, la scurt timp după mega succesul peliculei Titanic din 1997. Ea spune că şi acum la 27 de ani de la filmul care a emoționat milioane de oameni încă îl respectă cu mare sfințenie, scrie publicația People.

În urmă cu 27 de ani, Kate Winslet era relativ nouă în lumea showbiz-ului când a jucat alături de starul Emma Thompson, acum în vârstă de 65 de ani, care a scris scenariul și a avut un rol principal în adaptarea din 1995 a romanului lui Jane Austen. Cele două actriţe au interpretat rolurile a două surori în filmul Sense & Sensibility, moment în care au devenit şi prietene foarte bune. 

„Are o soliditate și o claritate de percepție despre industrie (n.r a filmului) în ansamblu,” a spus Winslet, în timpul unui interviu cu moderatorul Josh Horowitz la Centrul pentru Cultură și Arte 92nd Street Y din New York de pe 23 septembrie.

„Era destul de protectoare cu mine", a spus ea, subliniind că, la scurt timp după lansarea filmului Titanic, Thompson s-a arătat îngrijorată de impactul celebrității asupra ei.

„Cred că era, de fapt,  îngrijorată, în sensul că „oare Kate va da în clocot?" că, evident, asta nu făcea parte din personalitatea mea , ci doar că totul poate fi foarte copleșitor și ce urma să fac apoi...”

Sfatul pe care Kate Winslet îl respectă cu sfințenie la 27 de ani de la succesul Titanic

 „Mi-a spus… să nu uit că este la fel de important să nu lucrezi, pe cât este important să lucrezi. Și nu am uitat niciodată asta,” a continuat Winslet.

„Știam că nu vreau să se termine (n.r. succesul ei în lumea filmului). Voiam să fac mereu acest lucru. Și m-am gândit, Doamne, dacă o fac, poate că oamenii s-ar sătura de mine și ar spune, „Ei bine, nu mai e ea, hai să ne uităm la altcineva,’” a spus Winslet, referindu-se la o potențială suprasaturarea publicului dată de aparițiile sale în filmele ulterioare.

„Îmi amintesc că am luat foarte în serios ceea ce a spus Emma și am acționat în consecință. Și încă acționez, de fapt,” a continuat ea.

×
Subiecte în articol: Kate Winslet actriţă Titanic sfat cariera
Citește mai multe din Film
» Vezi toate știrile din Film
Cele mai noi știri
Parteneri
x close