Antena 3 CNN Life Jon Voight: Fiica mea, Angelina Jolie, a fost influențată de oameni antisemiți, cu privire la Gaza

Jon Voight: Fiica mea, Angelina Jolie, a fost influențată de oameni antisemiți, cu privire la Gaza

angelina jolie tatal jon voight
Angelina Jolie și tatăl ei, actorul Jon Voight. Sursa foto: Getty Images
de Mia Lungu    |    29 Iul 2024   •   15:02

Jon Voight o critică pe fiica sa, Angelina Jolie, în legătură cu conflictul israeliano-palestinian, subliniind sprijinul său puternic pentru Israel și opiniile politice contrastante, potrivit Jerusalem Post.

Jon Voight, actorul în vârstă de 85 de ani, laureat al premiului Oscar, cunoscut pentru sprijinul său deschis față de Donald Trump, a ținut marți prima pagină a ziarelor pentru confruntările sale publice cu fiica sa, actrița Angelina Jolie, cu privire la conflictul israeliano-palestinian.

„Ea a fost expusă propagandei”, a declarat Voight pentru Variety. „Ea a fost influențată de oameni antisemiți. Angie are o legătură cu ONU și i-a plăcut să vorbească în numele refugiaților. Dar acești oameni nu sunt refugiați”.

„Îmi iubesc fiica. Nu vreau să mă cert cu fiica mea. Dar adevărul este că, eu cred că ea a fost influențată de ONU. De la început, a fost groaznic cu drepturile omului. Le numesc drepturi ale omului, dar sunt doar loviri anti-Israel”, a spus el.

Voight, care are o carieră de șase decenii la Hollywood, cu roluri emblematice în filme precum „Midnight Cowboy”, „Coming Home” și „Deliverance”, rămâne o figură controversată din cauza opiniilor sale politice de dreapta. El este un susținător înfocat al Israelului și al acțiunilor sale recente împotriva Hamas, ceea ce contrastează puternic cu sprijinul Jolie pentru refugiații palestinieni.

Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, rămâne ferm în privința Israelului

Relația lui Voight cu fiica sa a fost tensionată din cauza opiniilor lor politice diferite. În ciuda reconcilierii lor, actorul continuă să conteste public poziția lui Jolie cu privire la conflict.

Reportajul Variety a evidențiat stilul de viață unic al lui Voight, pasiunea sa pentru actorie și convingerile sale politice de neclintit. În ciuda poziției generale de stânga a Hollywood-ului, Voight rămâne activ în industrie, jucând recent în filmul distopic „Megalopolis” al lui Francis Ford Coppola. Portretul lui Voight al lui Crassus, un împărat băutor de vin, a fost primit cu critici mixte, însă dedicarea sa pentru meseria sa rămâne de necontestat.

×
Subiecte în articol: Jon Voight Angelina Jolie Gaza ONU
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close