Antena 3 CNN Life Iubitul va regreta toată viața că a părăsit-o pentru că era prea grasă. Cum arată această tânără după ce a slabit 60 de kilograme - FOTO

Iubitul va regreta toată viața că a părăsit-o pentru că era prea grasă. Cum arată această tânără după ce a slabit 60 de kilograme - FOTO

ewfgr.png
23 Noi 2016   •   12:13

Alvina Rayne este dovada vie că sportul poate face minuni. În urmă cu şase ani aceasta cântărea 130 de kilograme, iar iubitul o părăsea pentru că era prea grasă, scrie digisport.ro.

Dieta sa la acea vreme însuma peste 5000 de calorii zilnic, cu două mese servite la fast-food. "Îmi amintesc că ex-ul îmi spunea mereu că sunt urâtă şi grasă şi că nu îl mai atrag. Mai mult, mi-a spus că nimeni nu o să se mai atingă de mine", își aduce aminte tânăra.

După despărţire, tânăra a trecut printr-o adevărată depresie, însă a realizat că nu este o victimă şi că schimbarea depinde exlcusiv de ea.

A renunţat la fast-food, trecând la o dietă cu multe fructe şi legume şi a început să facă sport zilnic. Iar rezultatele au fost spectaculoase: acum cântăreşte doar 58 de kilograme și întoarce toate privirile.

sursa foto: digisport.ro

×
Subiecte în articol: poveste virala
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close