Antena 3 CNN Life O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună

O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună

femeie1
Savanna Harrison are 27 de ani și este „tester de fidelitate” FOTO: Instagram/ Savanna Harrison
de D.C.    |    21 Oct 2024   •   17:06

După ce a descoperit că era înșelată, o tânără s-a decis să ajute și alte femei aflate în situația ei și a devenit „tester de fidelitate”, folosindu-se de rețelele sociale pentru a expune partenerii infideli. Între timp, tânăra de 27 de ani și-a făcut o profesie din această activitate.

Savanna Harrison, tânăra de 27 de ani, din California, lucrează acum pentru o companie - Lazo - care se descrie drept „un instrument conceput să dezvăluie intenții și să te elibereze de relații toxice” și este plătită să testeze lunar zeci de bărbați suspectați că își înșală partenerele - iubite sau soții, potrivit Sky News.

Cum se realizează testul de fidelitate

Odată ce acceptă o „misiune”, Savanna îi trimite un mesaj partenerului clientei ei, urmându-i sfaturile și instrucțiunile acesteia despre „suspect”.

„Ea îmi dă detaliile despre direcția în care să duc conversația”, spune Savanna, care lucrează în paralel și ca tehnician de gene. Află de la clientă unde își petrece timpul bărbatul suspectat și care sunt obiceiurile lui, moment în care inițiază pe rețelele sociale o conversație cu acesta. Îi spune că l-a văzut în barul lui preferat sau se preface că i-a trimis din greșeală un mesaj sau o poză. Astfel, poate să înceapă o conversație, iar Savanna își ține la curent clienta cu tot ceea ce discută și îi trimite capturi de ecran cu conversațiile.

Un test de loialitate poate dura în jur de cinci zile, iar Savanna merge până în punctul în care își stabilește întâlniri cu ținta, întâlniri la care, evident, nu se duce. 

Recent, Savanna a stabilit o întâlnire cu un bărbat suspectat de infidelitate, dar în loc să meargă ea, s-a dus chiar partenera bărbatului în cauză.

O expertă în relații spune că un test de loialitate nu este cel mai bun mod de a construi o legătură bazată pe încredere. „Ar fi mult mai bine să vorbești despre motivul pentru care te simți nesigur în această relație”, a spus Marian O'Connor, terapeut psihosexual. „Trebuie să spui: „Ceva nu este în regulă cu noi, ce se întâmplă?”. Nu trebuie să îi întinzi o capcană”, a mai spus aceasta.

Lazo, compania care face testele de fidelitate, spune că nu încearcă să îi prindă pe oameni în capcană, ci doar să îi ajute pe clienți să confirme ceva ce deja suspectează, că relația lor este pe sfârșite. „De multe ori doar au nevoie de dovadă”, spune Ashlyn Nakasu, manager la Lazo.

Cât costă un test de fidelitate și câți bani câștigă o persoană din această activitate

Testele de fidelitate costă între 50 și 80 de dolari, însă prețul poate fi și mai mare - de 100 de dolari, în funcție de persoana care îl face.

Savanna spune că nu desfășoară această activitate pentru bani. „Este mai mult despre a ajuta alte fete, pentru că am fost în această situație și știu cum este”.

Lazo are un singur tester cu normă întreagă, care câștigă în jur de 3.000 de dolari pe lună făcând teste de fidelitate, însă are în jur de 350-400 de colaboratori, așa cum este Savanna.

Lazo este o companie nouă, lansată în luna ianuarie, însă testul de fidelitate nu este un concept nou. Hashtag-ul „test de fidelitate” a avut deja milioane de vizualizări pe TikTok înainte de lansarea Lazo, partenerii suspicioși găsind adesea străini pe internet cărora le-au cerut să le testeze partenerii.

Ashlyn Nakasu spune că Lazo tocmai a creat „o bază de date cu oameni care sunt dispuși să ajute, care știu exact ce să facă”.

×
Subiecte în articol: relatii teste fidelitate infidelitate
Parteneri
x close