Bucătăresele trebuie să fie foarte atente atunci când prepară delicatesa tradițională.
Salata de boeuf va ieși minunată, dacă se respectă anumiți pași, simpli, dar de bază.
Salata de boeuf este foarte delicioasă, însă, pentru a păstra gustul și pentru a nu da greș, cei mai buni bucătari ne recomandă să evităm să folosim maioneza din comerț.
Citește și: Ingredientul care schimbă complet gustul vinului fiert. Va fi mai savuros decât cel din târgurile de Crăciun
De asemenea, un alt aspect important de care ar trebui să țină cont gospodinele atunci când pregătesc salata boeuf este ca gogoșarii și castraveții murați să fie bine storși înainte de a fi puși în salată.
Altfel, preparatul va deveni prea apos.
Ingrediente salată boeuf
- 4 ouă
- 300g de piept de pui
- 300 g de cartofi fierți
- 150 g de morcovi fierți
- 80 g de mazăre fiartă
- 80 g de gogoșari murați
- 80 g de castraveți murați
- 400 ml de ulei de floarea soarelui
- 2 linguri de muștar
- 1 lămâie