Antena 3 CNN Life Iată de ce trebuie să alegi cu atenţie clinica de kinetoterapie din Bucureşti pentru tratament

Iată de ce trebuie să alegi cu atenţie clinica de kinetoterapie din Bucureşti pentru tratament

clinica kinetoterapie
Clinica poate sustine bunastarea intregii familii. Sursă foto: Unsplash.com
21 Aug 2024   •   10:08

O clinica de kinetoterapie te poate ajuta sa te pui pe picioare dupa o operatie sau dupa ce organismul ti-a fost afectat de anumite boli. Numita si terapie prin miscare, kinetoterapia este solutia optima cand vine vorba de recuperare postoperatorie si post-traumatica, tratarea afectiunilor locomotorii si neurologice, dar si pentru ameliorarea durerii!

Totusi, acesta nu este singurul tip de terapie de care poti beneficia intr-o clinica kinetoterapie Bucuresti. Daca alegi o clinica moderna, specializata, ai sansa de a beneficia si de crioterapie, electroterapie, drenaj limfatic, hidrokinetoterapie si multe altele.

Cu alte cuvinte, este foarte important sa acorzi o atentie deosebita alegerii clinicii, din moment ce o abordare multidisciplinara realizata in mod corespunzator te poate ajuta mult mai mult decat cateva sedinte de kinetoterapie!

Alege o clinica cu servicii complete

O clinica kinetoterapie Bucuresti moderna, centrata pe abordari multidisciplinare si planuri de tratament complete, poate avea in oferta peste 10 tipuri de servicii si terapii pe care le poate oferi clientilor.

Printre acestea si pe langa cele deja enumerate, se mai numara si homeopatia, podometria, kinesiotaping, elongatiile vertebrale, terapii manuale, terapia TECAR, masajul terapeutic, precum si pediatria (care, la randul sau, implica mai multe tipuri de terapie).

Vei avea nevoie de atat de multe tipuri de terapie?

De regula, nu. Totusi, vor exista situatii cand posibilitatea de a urma mai multe tipuri de terapie va imbunatati modul si viteza de recuperare. Kinetoterapia este doar inceputul, iar rezultatele sale pot fi de obicei imbunatatite intr-o clinica kinetoterapie Bucuresti prin drenaje limfatice sau masaje terapeutice specializate

Clinica poate sustine bunastarea intregii familii

De la mic la mare, o clinica kinetoterapie Bucuresti cu servicii complete poate ajuta fiecare membru al familiei tale. Pediatria, de exemplu, include un tip de kinetoterapie special pentru copii, dar si terapie logopedica, terapie ocupationala, terapia ABA si terapie psiho-emotionala (cu atentie mai mult asupra parintilor).

Apoi, in cazul persoanelor cu o varsta inaintate, se poate pune problema sedintelor frecvente de drenaj limfatic, terapii ortopedice diverse, precum si sedintelor de hidrokinetoterapie, in cazurile in care mobilitatea este limitata si exista riscul accidentelor.

Departamente specializate pentru fiecare tip de terapie

Desigur, nu este de ajuns ca o clinica kinetoterapie Bucuresti sa ofere servicii complete. Aceasta trebuie sa prezinte si departamente specializate pentru fiecare tip de terapie, implicit specialisti aferenti.

Atentia mai multor persoane specializate/certificate in anumite tipuri de terapie iti garanteaza faptul ca beneficiezi de cel mai bun plan de tratament – ajustat conform afectiunilor tale, dar si conform experientelor mai multor specialisti.

Rezultatul este unul evident – recuperare in timp record, dar mai ales completa din toate punctele de vedere. Nimic nu va fi ignorat daca poti apela la mai multe tipuri de terapii si mai multi specialisti.

In Bucuresti, clinica de kinetoterapie care iti poate oferi toate cele mentionate este Atletico Kinetic – clinica cu personal calificat, mai exact cu 20 de specialisti in medicina sportiva, ortopedie, kinetoterapie si recuperare medicala care se vor asigura ca ai parte de servicii la cele mai inalte standarde!

Apeleaza la Atletico Kinetic pentru tratament specializat, 100% personalizat!

×
Subiecte în articol: advertorial
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close