Antena 3 CNN Life Iată câteva motive pentru care merită să te muți în zona Cotroceni

Iată câteva motive pentru care merită să te muți în zona Cotroceni

Zona Cotroceni este considerată a fi una dintre cele mai bune din București, din multe puncte de vedere.

iata cateva motive pentru care merita sa te muti in zona cotroceni
Iată câteva motive pentru care merită să te muți în zona Cotroceni
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Sep 2023   •   11:31

Foarte multe persoane își doresc să se mute aici, având în vedere vecinătățile acestei zone, istoria, arhitectura deosebită a clădirilor, însemnătatea pentru oraș, locurile de muncă disponibile și așa mai departe.

Dacă te gândeai de ceva timp să te muți în zona Cotroceni, însă nu știai dacă este alegerea potrivită pentru tine, te invităm să citești în continuare. Îți vom prezenta câteva motive pentru care merită să te muți în Cotroceni și, la final, vei putea lua cea mai bună decizie.

Te poți muta într-un apartament nou

Nu în toate zonele din Capitală există posibilitatea de a te muta într-un apartament nou. În unele cartiere, nu s-au putut construi multe blocuri noi, astfel că ar trebui să aștepți ca unul dintre proprietari să vândă.

Din fericire, în Cotroceni nu există această problemă, întrucât sunt în derulare câteva proiecte noi de dezvoltări rezidențiale. Astfel, te vei putea bucura de apartamente Cotroceni, iar unul dintre ele îți va deveni casă pentru următoarea perioadă sau pentru totdeauna, dacă nu ai de gând să te mai muți.

Numeroase posibilități de petrecere a timpului liber

Dacă îți dorești să petreci timpul liber într-o modalitate diferită în fiecare zi, atunci ar fi bine să ştii ca zona Cotroceni este ideală pentru dorințele tale. Spre exemplu, poți merge oricând doreşti la Grădina Botanică și te poți bucura de frumusețea naturii în orice anotimp.

Îţi place să faci shopping sau să te întâlnești cu prietenii la un film? Atunci este zona ideală, deoarece ai două centre comerciale în apropiere. Astfel, nu va mai trebui să pierzi timpul când mergi la cumpărături, un aspect foarte important pentru fiecare dintre noi.

Ajungi repede la locul de muncă

Balanţa dintre viața privată și cea personală este extrem de importantă pentru sănătatea și fericirea fiecărei persoane. Cel mai adesea, această balanţă poate fi echilibrată dacă o persoană nu pierde prea mult timp pe drum spre și dinspre locul de muncă.

Spre exemplu, cei mai mulți oameni pierd în jur de o oră dimineața și încă una seara pentru a ajunge la şi de la job. Sunt două ore în care ai putea face cu totul altceva pentru tine sau pentru familie, inclusiv să mergi la medic, la o programare la o instituție a Statului și așa mai departe. În cele doua ore poți sa faci și diverse cursuri sau pur și simplu să te odihneşti după o zi grea.

Dacă te muți în zona Cotroceni, te vei bucura de un loc de muncă relativ aproape de tine.

Poți ajunge rapid oriunde în Capitală

Un mare avantaj al acestei zone este faptul că poți ajunge rapid oriunde în București. Zona este situată relativ central și are acces la principalele bulevarde din Capitală. De asemenea, este important să știi și că poți ajunge foarte repede la ieșirea din București, spre Autostrada Bucureşti-Piteşti.

Obții un preț bun la vânzarea apartamentului

Nu în ultimul rand, trebuie să discutăm și despre prețul de vânzare al apartamentului. Fie că vrei să locuiești o perioadă limitată aici, fie că apare ceva neprevăzut și va trebui să te muți, este bine să știi că poți obține un preț de vânzare foarte bun, datorită zonei, astfel că nu vei ieși în pagubă.

Așadar, dacă vrei sa te muți într-o zonă foarte bună din București, optează pentru Cotroceni.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close