Antena 3 CNN Life Horoscop de weekend: 18 - 19 iulie! Afla ce ti-au pregatit astrele sambata si duminica!

Horoscop de weekend: 18 - 19 iulie! Afla ce ti-au pregatit astrele sambata si duminica!

media_143711848603669100.jpg
17 Iul 2015   •   16:16

Citeste previziunile tale astrologice pentru weekendul 18-19 iulie.

SAMBATA, 18 APRILIE

BERBEC

Va atasati in mod ciudat de persoane pe care alta data le-ati fi indepartat si de adversarii dv. Combinatiile, aliantele, sunt perfectate legal si sunteti gata sa preluati rolul de lider incepand de la amiaza. Sperante indeplinite.

TAUR

Posibilitatile de promovare se repeta in mod fericit ori acceptati cu placere un alt post, mai lucrativ. Faceti permanent concesii si ajungeti la concilieri favorabile pentru aproape toata lumea implicata in conflictele familiale.

GEMENI

Asteptati cu nerabdare vesti despre o activitate profesionala in care v-ati pus toate sperantele. Abilitatea de a rezolva singur problemele comune in mod onest se manifesta si azi din plin. Apar repetate crize de timiditate.

RAC


Sunt scoase in evidenta toate reactiile nepotrivite din punct de vedere financiar pe care le-ati avut de-a lungul ultimelor luni. Sunteti uimit de cate datorii vi se imputa, mai ales de catre cei mai buni asa-zisi prieteni.

LEU


Va respectati nu numai prietenii, ci si "adversarii" si reusiti astfel sa creati o atmosfera care presupune incredere si cooperare. Totul se poate totusi schimba pe neasteptate, fara avertizare. Confirmarile sunt total nedorite.

FECIOARA

Simtiti ca efectiv realitatea va depaseste si credeti sincer ca nu sunteti suficient de pregatit pentru a participa direct la imbunatatirea nivelului dv. de viata. Prieteniile sunt maculate, destramate din motive cel putin ciudate. Citeste continuarea aici.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close