Antena 3 CNN Life Femeile care inspiră comunitățile, premiate la Gala Green Woman 2024

Femeile care inspiră comunitățile, premiate la Gala Green Woman 2024

Green Woman Catalina Porumbel
Cătălina Porumbel, jurnalist Antena 3 CNN, a fost premiată la Gala Green Woman 2023. Sursă foto: Antena 3 CNN
de G.A.    |    05 Oct 2024   •   13:57

Gala Green Woman premiază, într-o ceremonie programată pe 7 octombrie 2024, la București, 12 femei care s-au evidențiat prin contribuțiile lor remarcabile în societate, fie că este vorba de cultură, jurnalism sau protecția mediului.

Cea de-a șasea ediție a galei, organizată de Inițiativa Ecologistă Europeană, va pune accent pe inițiativele legate de protecția mediului și dezvoltarea durabilă, domenii de o importanță majoră în contextul schimbărilor climatice globale.

Printre laureatele din edițiile anterioare se numără nume cunoscute precum Maia Morgenstern, Felicia Filip și Monica Pop, care au primit premii din partea altor  personalități publice. 

Dincolo de recunoașterea realizărilor, premiile au și menirea de a inspira alte persoane să se implice în cauze ecologice și să adopte practici mai prietenoase cu mediul. 

Citește și

La gală vor fi susținute discursuri motivaționale și vor avea loc prezentări artistice și oportunități de networking pentru toți participanții interesați de sustenabilitate și schimbări climatice.

Fiecare dintre cele 12 femei premiate în cadrul evenimentului aduce o poveste unică și oferă exemple concrete despre cum acțiunile individuale pot avea un impact major asupra comunității și planetei.

Concepută ca o platformă de recunoaștere pentru femeile care schimbă lumea în bine, Gala Green Woman 2024 este susținută de parteneri media și sponsori precum Editura Litera, EVRYO, BAT, Cotnari și Nestle, Antena 3CNN, Canal 33, Jurnalul, Ziua News, DC News, Gândul, Ultima Oră și Inițiativa Verde.

×
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close