Antena 3 CNN Life Femeile au zeci de motive să facă sex. Bărbaţii, doar unul. Crezi că știi care e?

Femeile au zeci de motive să facă sex. Bărbaţii, doar unul. Crezi că știi care e?

o_1chimuf9k1qkh1a891b329p4164b8.jpg
foto: Pixabay.com
04 Iul 2018   •   16:16

De nevoie, din pasiune, de plictiseală, de dor, din răzbunare – iată doar câteva dintre motivele pentru care ele fac dragoste. Ei se limitează la unul: pentru că asta vor.

S-a demonstrat ştiinţific că bărbaţii văd doar culorile principale, în timp ce femeile sunt capabile să vadă mii de nuanţe cu nume fistichii, potrivit Adevărul.

La fel, bărbaţii îşi observă „adversarele“ pe „bucăţi“, analizându-le cu grijă, în timp ce femeile observă sexul opus ca un întreg, aşa cum a arătat un studiu recent al cercetătorilor americani.

Diferenţele merg însă mai departe. O alta, extrem de importantă şi influentă în viaţa fiecăruia dintre sexe, se referă la motivul pentru care se ajunge în aşternuturi. 

1. Sexul din motive... educaţionale.

Întâlnit mai ales la începutul vieţii sexuale, când nu eşti foarte sigur de ceea ce îţi place, cum îţi place şi din partea cui îţi place.

2. „E mai comod cu el“. Cam toate femeile au fost, la un moment dat, cu un „el“ care părea disponibil şi era drăguţ, fără să provoace însă fluturi în stomac. ..

3. Sexul de-o noapte. De plictiseală, singurătate, din veselie sau din orice alt motiv stupid, este posibil să te trezeşti în patul unui bărbat pe care nu doar că nu ştii cum îl cheamă, dar nici nu mai pare la fel de drăguţ ca în noaptea cu năbădăi. Chiar dacă partida nu a fost memorabilă, dar nici rea, sentimentul „la rece“ este că nu vei avea ce discuta cu el la cafeaua de dimineaţă, aşa că te vei furişa pe uşă cât mai repede.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close