Antena 3 CNN Life Familie Viaţa sexuală: 10 secrete pentru a atinge orgasmul

Viaţa sexuală: 10 secrete pentru a atinge orgasmul

Viaţa sexuală: 10 secrete pentru a atinge orgasmul
13 Iul 2013   •   12:36

  O viata sexuala sanatoasa presupune atat partide de amor regulate, cat si orgasme pentru ambii parteneri. Desi de multe ori femeile pot avea o viata sexuala satisfacatoare si fara a avea orgasm este totusi bine ca barbatii sa se straduiasca mai mult. Pana la urma orice barbat care vrea o viata sexuala implinita nu se multumeste cu jumatatile de masura. Si vrea ca si partenera sa ajunga la orgasm astfel ca si ea sa aiba o viata sexuala la fel de implinita. Iata 10 sfaturi pentru a experimenta orgasmul impreuna.

Stimuleaza punctul G pentru a atinge orgasmul Adoptati o pozitie care sa favorizeze stimularea cat mai intensa a clitorisului. Spre exemplu, in cazul in care partenera este deasupra, obtineti exact rezultatul pe care vi-l doriti.

Vorbiti in timp ce faceti dragoste pentru o viata sexuala implinita Barbatilor chiar le place sa fie ghidati. Tocmai de aceea este indicat ca femeia sa-i spuna partenerului ca face ceea ce trebuie sau sa-i comunice prin gemete ce bine se simte in timp ce fac dragoste.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO. 

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close