Antena 3 CNN Life Familie Tradiţional de 1 decembrie: Celebrul CIOLAN CU FASOLE în cea mai savuroasă variantă

Tradiţional de 1 decembrie: Celebrul CIOLAN CU FASOLE în cea mai savuroasă variantă

<1 minut de citit Publicat la 10:25 30 Noi 2013 Modificat la 10:25 30 Noi 2013
Tradiţional de 1 decembrie: Celebrul CIOLAN CU FASOLE în cea mai savuroasă variantă
De 1 decembrie, ziua tuturor romanilor, celor care stau acasa sau, oriunde ar fi, au la indemana un ceaun si ingredientele retetei traditionale de 1 decembrie, eu le ofer o senzationala reteta de CIOLAN AFUMAT CU FASOLE, asa cum n-au mai mancat niciodata pana acum!

 

Iata ce aveti de facut: puneti, de cu seara, la inmuiat, 1 kg fasole boabe marunte, pe care inainte o spalati bine de tot si in mai multe ape. Lasati-o peste noapte in apa, la inmuiat, cu un pumn de sare grunjoasa. Recomand fasolea marunta, fiindca e cea mai frageda varianta de fasole boabe (spre deosebirie de soiurile cu bob mare).

 

Continuarea savuroasa aici.

×
x close