Antena 3 CNN Life Familie Oracolscop 9-15 iunie. Mesajele Cărţilor Oracol Osho Zen Tarot

Oracolscop 9-15 iunie. Mesajele Cărţilor Oracol Osho Zen Tarot

oshozentarot-350x250.jpg
10 Iun 2014   •   10:27

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

 

Iata mesajele pentru saptamana 9 – 15 iunie.

Berbec – Maestrul

Traversezi o stare de pace interioara, de constientizare a punctului in care te afli si de integrare a experientelor traite de-a lungul vietii. Alege sa petreci mai mult timp in liniste, impreuna cu tine insuti sau cu oameni in preajma carora te simiti bine. Ai usurinta si inspiratie in tot ce intreprinzi, iar starea de luciditate dobandita te ajuta sa faci cele mai benefice alegeri pentru tine. Fii recunoscator si savureaza deplin frumusetea si bogatia acestei libertati fiind constient ca poti fi stapanul propriului tau destin.

 

 

 

 

Taur - Coacerea

Iata ca a sosit momentul sa culegi si sa te bucuri de roadele muncii tale de pana acum. Fie ca este vorba de tine insuti sau de alte realizari din exterior, imparte cu cei din jur toate aceste daruri cu care esti binecuvantat. E pur si simplu momentul potrivit sa impartasesti lumii din bogatia ta interioara de care dispui. Esti o sursa autentica de sprijin si inspiratie pentru ceilalti, si, ca urmare, ar fi de dorit sa-ti asumi acest rol. Acum e momentul ideal in care esti complet pregatit pentru a fi tu insuti.

 
 






Citeste continuarea aici.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close