Antena 3 CNN Life Familie Horoscopul saptamanii curente dupa cartile de Tarot.

Horoscopul saptamanii curente dupa cartile de Tarot.

Horoscopul saptamanii curente dupa cartile de Tarot.
28 Aug 2012   •   12:31

Este o etalare saptamanala pentru fiecare zodie in parte. Se vor folosi cartile din Tarotul Zen a lui Osho, cate o carte pentru fiecare zodie, reprezentand mesajul cartilor si ghidarea oferita de acestea pentru o saptamana. Sa vedem ce vor cartile sa va comunice pentru saptamâna 27 august – 2 septembrie 2012.

 



Berbec – Lenea / 9 de Apa

Cifra noua simbolizeaza lucruri aproape indeplinite, aproape finalizate sau aproape perfecte. In aceasta perioada, dorintele iti sunt indeplinite si ai parte de tot ce ai nevoie. Simti multumire de sine, satisfactie si armonie, victorie si succes. Poti sa te bucuri de o perioada bogata din viata ta, in care nu duci lipsa de absolut nimic. Eventuale probleme se rezolva mai bine decat ai crezut si toate grijile dispar. Aceasta carte te incurajeaza sa nu te atasezi de acest rezultat, pentru ca totul este trecator de la un moment la altul. Bucura-te de roadele muncii si apoi mergi mai departe. Calatoria nu s-a incheiat, e timpul sa mergi mai departe. In continuare, te asteapta nenumarate surprize si transformari!
 

 



Taur – Abundenta / Regele de Curcubeu

Te bucuri de o perioada echilibrata, din punct de vedere fizic, mental si energetic. Esti in spatiul in care totul e posibil, avand incredere in tot ceea ce este, cu detasare si acceptare. Ai parte de castiguri materiale, de crestere si vindecare spirituala. Incepi sa-ti folosesti noi talente de pe urma carora o sa ai mult de castigat. Te simti inspirat si creativ, potentialul este enorm si nu ai nevoie de nimeni, care sa te impinga de la spate. Cei din jur te vor percepe altfel, decat au facut-o pana acum. Asuma-ti cine esti si lasa-ti darurile sa se manifeste. Abundenta se revarsa asupra ta. Ti s-au armonizat atat aspectele masculine, cat si cele feminine. Te simti bine in pielea ta si asta emani.





CITESTE TOT HOROSCOPUL SAPTAMANII CONFORM CARTILOR DE TAROT AICI!

 

×
Citește mai multe din Familie
» Vezi toate știrile din Familie
Cele mai noi știri
Parteneri
x close