Antena 3 CNN Life Familie Cum va fi sexul in 2050

Cum va fi sexul in 2050

Cum va fi sexul in 2050
20 Feb 2013   •   12:51

Oamenii s-ar putea casatori cu robotii in acest secol. Mai mult s-ar putea sa si faca sex cu robotii. „Predictia mea este ca in jurul anului 2050 in Massachusetts va fi legalizata casatoria cu robotii”, considera David Levy, cercetator in inteligenta artificiala la Universitatea Maastricht din Olanda. La prima vedere, sexul cu robotii ar putea fi privita drept ciudata, “insa de indata ce vom avea o poveste de genul <> publicata intr-o revista precum Cosmopolitan multi oameni vor proceda la fel”, a spus Levy pentru revista LiveScience.  

 

 

1.  De la Pygmalion la Roomba Ideea de romantism intre o fiinta umana si creatia sa artistica si/sau mecanica nu este noua, inca din antichitate ne intalnim cu mitul care dezvaluie povestea de dragoste dintre Pygmalion si Galatea, statuia careia i-a dat viata zeita Venus.

Notiunea a persistat pana in zilele noastre. Si nu doar in filmele a fost explorata idea, insa in urma cu 40 de ani, oamenii de stiinta au observant ca, din cand in cand, deveneau atrasi de Eliza, un program conceput pentru a pune intrebari si a imita un psihoterapeut.

“Exista trendul ca robotii sa arate cat mai uman cu putinta si vin din ce in ce mai mult in contact cu oamenii. La inceput robotii erau folositi intr-un mod impersonal, unde ajutau la constructia automobilelor. Apoi au inceput sa fie folosite in birou pentru a aduce corespondenta sau sa le arate vizitatorilor muzeul sau acasa ca si aspiratoare, precum Roomba. Acum avem roboti de jucarie, precum Aibo, robotul caine sau Tickle Me Elmos”, spune Levy. Tocmai de aceea, omul de stiinta considera ca sexul cu robotii este inevitabil.


Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close