Antena 3 CNN Life Familia Regală britanică a „tăiat-o” pe Meghan Markle din fotografia folosită ca să-i transmită un mesaj Prinţului Harry de ziua lui

Familia Regală britanică a „tăiat-o” pe Meghan Markle din fotografia folosită ca să-i transmită un mesaj Prinţului Harry de ziua lui

printul harry
Detaliul nu a trecut neobservat în presa britanică. FOTO: X
de B.C.    |    16 Sep 2024   •   21:02

Fotografia folosită de Familia Regală britanică pentru a-i ura duminică la mulţi ani Prinţului Harry a fost decupată dintr-o imagine în care ducele de Sussex apărea alături de Meghan Markle. Detaliul nu a trecut neobservat în presa britanică.

În fotografia originală, descoperită de The Standard şi The Times, Meghan Markle apare alături de prinţ la o masă. Fotografia a fost făcută pe 11 iulie 2018, în timpul unei vizite oficiale la Dublin. Cuplul, care tocmai se căsătorise, făcea încă parte din Familia Regală la acea vreme.

„Alegerea fotografiei trebuie să fi fost un coşmar pentru Buckingham. A fost imposibil să se aleagă o fotografie recentă a Prinţului, dintr-una dintre recentele sale vizite pseudo-oficiale. Nicio fotografie cu Harry jucând polo, fără să pară că promovează viitorul serial produs de prinţ pentru Netflix despre acest sport atât de drag inimii sale”, notează cu umor jurnalistul de la Times, care îşi aminteşte de dilema lor. 

Nu a fost aleasă o fotografie cu Harry în compania tatălui său, Regele Charles, sau a fratelui său, Prinţul William, pentru că nu există fotografii recente. Aşa că a fost aleasă o fotografie din 2018, care îl arată pe Prinţ relaxat şi zâmbitor.

Imaginea şi mesajul pe care îl transmite contrastează puternic cu fotografia publicată pe 15 septembrie 2020 de William şi Kate, la împlinirea vârstei de 38 de ani ai lui Harry. Aceasta îi arată pe Harry, William şi Kate, într-o manieră hilară, alergând pe o pistă.

Potrivit media britanice, ultimul astfel de mesaj datează din 2021, anul în care Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au afirmat, într-un interviu acordat cunoscutei jurnaliste americane de televiziune Oprah Winfrey, că un membru al Familiei Regale s-a întrebat, pe vremea când Meghan era însărcinată, ce culoare va avea pielea fiului lor, Archie.

 

×
Citește mai multe din Life
» Vezi toate știrile din Life
Cele mai noi știri
Parteneri
x close